Buvęs vienos sėkmingiausių šių dienų vaikinų grupės „One Direction“ narys Zaynas Malikas jau yra išleidęs du solinius albumus ir deda pamatus trečiajam. Kaip teigia atlikėjo atstovai, tai bus labai asmeniškas albumas ir būtent toks, kokio ilgai troško pats dainininkas.

Dvejus metus tylėjęs ir kamerų vengęs Zaynas šiandien ne tik pristatė naują dainą, bet ir pats suvaidino jos itin intriguojančiame vaizdo klipe. Pastarasis puikiai papildys atlikėjo vaizdo klipų kolekciją, kurios bendras peržiūrų skaičius jau siekia net 3,5 mlrd.

Zayn – „Better“

2010 m. „X Faktoriaus“ metu užgimusi „One Direction“ iškart išaugo į aukščiausio lygio vaikinų grupę su rekordiniais koncertinių bilietų ir muzikos įrašų pardavimais. Tačiau tokia sėkmė nesustabdė Zayno nuo išėjimo iš grupės. Netrukus skirtingais keliais pasuko ir kiti grupės nariai.

Išleidęs debiutinį albumą „Mind Of Mine“, Zaynas Malikas tapo pirmuoju britų atlikėju, kurio albumas per pirmąją savaitę pakilo į pirmąsias vietas tiek JAV, tiek Didžiojoje Britanijoje. Tai kadaise pavyko padaryti tik George‘ui Michaeliui su albumu „Faith“, tačiau ne per pirmą jo pasirodymo savaitę!

Vienas garsiausių Zayno singlų „Pillowtalk“ į pirmąją vietą kadaise pakilo net 68 pasaulio šalyse. Ar šiandien pristatytas lyriškasis „Better“ taps rudens himnu?

Beje, tai ne vienintelė gera žinia, kuria atlikėjas pasidalino su gerbėjais. Jam ir modeliui Gigi Hadid gimė dukrelė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)