Esą būtent dėl šios priežasties ir pasirinkti Edo Sheerano kūriniai. Tiesa, grupės nariai Akvilė, Ieva, Aušra, Audrius, Ingrida ir Eglė įsiamžino specialiame vaizdo įraše atlikdami E. Sheerano kūrinį „Photograph“ ir gerbėjus kviečia jį įvertinti, rašoma pranešime spaudai.

Jaunuolių grupė „Ed Sheeran Tribute and World Hits“ programą jau spėjo pristatyti Kauno publikai ir kaip patys pasakojo, jų pasirodymas Laikinojoje sostinėje pranoko gerbėjų ir jų pačių lūkesčius. Čia „Original Copy“ buvo pasitikti itin šiltai.

„Kaune viskas pavyko puikiai. Su šia programa pasirodysime Vilniuje, Penevėžyje, Klaipėdoje bei kituose miestuose. Turime suplanuotų ir kitų koncertų, ypač jų daug gruodį“, - atskleidė „Original Copy“ nariai.

Pasiteiravus, kiek E. Sheerano kūrinių skamba koncertuose, atlikėjai paaiškino, jog programą sudaro dvi dalys. Savo gerbėjams grupės nariai yra parengę net 11-ą E. Sheerano ir dar 11-ą kitų gerai žinomų atlikėjų kūrinių.

„Kūrinius išsirinkome visi drauge. Tiesiog perklausinėjome E. Sheerano dainas ir balsavome, kurias iš jų norėtume atlikti. Tokiu būdu išsirinkome tuos hitus, kurie patiko labiausiai“, - pasakoja atlikėjai ir priduria, jog programa dėliota taip, kad dviejų valandų trukmės koncertas neprailgtų. Pirmojoje jo dalyje atliekami E. Sheerano kūriniai, antroji – kur kas energingesnė.

Paklausti, kodėl programai rinkosi atlikti būtent E. Sheerano, o ne kurios nors kitos garsenybės dainas, grupės nariai tikino ilgai sprendę, kurio atlikėjo kūrinius norėtų perdainuoti. Esą E. Sheerano muzika labiausiai tiko norint parodyti, kad „Original Copy“ geba atlikti ir lyriškus kūrinius.

„Dėl atlikėjo pasirinkimo ilgai svarstėme. Mus žmonės buvo įpratę matyti darančius šou, ryškius, itin energingus. Tačiau mums artima ir lyrinė pusė, o E. Sheeranas puikiai įkūnija tuos jausmus ir visą tai, ką norime pasakyti savo muzika“, - kalbėjo „Original Copy“ nariai.

Grupės nariai pokalbio metu taip pat prasitarė, kad visai neseniai įrašė ir autorinį kūrinį, kurį savo gerbėjams neilgai trukus pristatys.

„Turime ir daugiau įrašytų kūrinių, tačiau kol kas jie neišleisti, nepristatyti. Vadovaujamės nuostata, kad kiekvienai naujai dainai – savas laikas“, - kalbėjo jie.

Pasiteiravus, ar po itin lietuvių mėgstamo muzikinio TV projekto gerbėjų dėmesys neatslūgo, „Original Copy“ nariai sako turėję progų pajusti, kokį auditorijos sutelktumą atlikėjams gali pasiūlyti televizija, tačiau sakė esantys įsitikinę, kad publikos dėmesį išlaikyti jiems pavyks.

„Kiekvieno atlikėjo tikslas yra išlaikyti gerbėjų dėmesį ir patraukti kuo daugiau žmonių, kad šie domėtųsi ir sektų, ką veikiame, ką kuriame ir pristatome, apsilankytų mūsų koncertuose. Ir galime pasakyti, kad mums tikrai neblogai sekasi“, - kalbėjo „Original Copy“.

„Original Copy“ atliekama E. Sheerano „Photograph“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją