"Miksas 01" - tai jau trečius metus vykstantis tokio tipo renginys, supažindinantis publiką su naujausiais elektroninės muzikos stiliais, didžėjų ir grupių programomis. Šiemetiniame renginyje dalyvaus Rimas Šapauskas(vienas pirmųjų house ir drum ‘n’bass stilių populiarintojų, įrašęs savo kūrybos albumą “Dovana” ir pelnęs už jį "Radiocentro" metų debiutanto apdovanojimą).

Taip pat dalyvaus DJ SAGA (vienas pirmųjų elektroninės muzikos renginių organizatorių, techno, house, minimall, hardcore stilių ir elektroninės kultūros populiarintojas), DJ PRIEST (house, progressive, trance stilių mėgėjas). SOULUS (jo fonotekoje daug house muzikos krypčių), RUGSHTIS (ištikimas jazzy, french house pasekėjas), JUSTIN KSARA (aktyvus didžėjus, siekiantis organizuoti renginius, drum’n’bass ir deep house stilių gerbėjas) bei MAJA(vienintelis dalyvis iš Kauno, ištikimas minimall techno ir dub muzikai).

Žiūrovus linksmins ir grupė "Happyendless" ("Tangomanijos" įrašų studijos prodiuserių komanda, dainų “3 milijonai”, bei renginių “Šypsena”,”Strokes Temple”, “Fete de la Musique” titulinių dainų prodiuseriai, autorinėje programoje atliekantys aukščiau minėtų dainų remiksus ir savo kūrinius).