Kultiniam albumui „Born to Die: The Paradise Edition“ pristatyti skirtuose koncertuose Lana Del Rey atlieka 17 kūrinių, tarp kurių ne tik jos pačios hitai („Blue Jeans“, „Blue Velvet“, „Born to Die“, „Ride“, „Summertime Sadness“, „Video Games“), bet ir keletas perdainuotų kūrinių, pavyzdžiui, grupės „Nirvana“ „Heart-Shaped Box“ ar Bobo Dylano „Knockin‘ on Heaven‘s Door“.

Lana Del Rey, kaip įprasta, dovanoja šiltus ir nuoširdžius koncertus. Šiam įspūdžiui sustiprinti atlikėja ir scenoje pasirinko sukurti intymią, o kartu ir paslaptingą, jos asmenybę atspindinčią aplinką. Sceną puošia žvakės, baltos užuolaidos, palmės, statulos ir net deimantai. Tiesa, nors scena ir jos dekoracijos koncertuose lieka tos pačios, atlikėja gerbėjus stebina vis kitokiais apdarais.

Lana Del Rey jau surengė turo koncertus Amnevilyje (Prancūzija), Kopenhagoje (Danijoje), Hamburge (Vokietijoje). Į pastarąjį koncertą susirinko apie 16 tūkst. atlikėjos gerbėjų ir jis įėjo į istoriją kaip vienas didžiausių iki šiol Lanos Del Rey surengtų koncertų. Šiandien atlikėja koncertuos Stokholme.

Iki koncerto Vilniaus „Siemens“ arenoje, kur atlikėja pasirodys birželio 4 d., Lana Del Rey lankysis Osle (Norvegija), Prahoje (Čekija), Vienoje (Austrija), Paryžiuje (Prancūzija), Ženevoje (Šveicarija), Madride (Ispanija), Dubline (Airija), Amsterdame (Olandija), Briuselyje (Belgija), Varšuvoje (Lenkija), Liuksemburge, Monake, dar kartą grįš į Kopenhagą (Danija), surengs keletą koncertų Vokietijoje (Berlyne, Diuseldorfe, Frankfurte, Miunchene), Italijoje (Turine, Milane, Romoje), Didžiojoje Britanijoje (Birmingeme, Londone, Glasgou, Mančesteryje).

Iš viso atlikėjos turo sąraše – 42 koncertai, iš kurių jau į 28 parduoti visi bilietai. Daugelyje miestų žvaigždė koncertuos pirmą kartą. Tarp šiuo metu numatytų paskutinių turo stotelių yra ir koncertas atlikėjos gimtinėje JAV. Atlikėja rugpjūčio 2 d. koncertuos Čikagoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)