„Kiekviena daina – tai tam tikra teatrališka istorija, kurios pasakojimui reikalinga individualus pastatymas. Kiekvienos dainos istoriją aš išgyvenau pati“, – apie savo kūrybą sako Kristina Orbakaitė. Savo koncertuose Klaipėdoje ir Vilniuje, dainininkė atliko visas geriausias savo dainas: „Den Poidet“, „Maski“, „Krylja“, „Svedebnaja“, „Raz I Navsegda“, „Solnce“, „Pereletniaja Ptica“ ir daugelį kitų.

Lietuviškų šaknų turinti dainininkė bei aktorė Kristina Orbakaitė iki šiol už pasirinktą dainininkės kelią dėkoja mamai Alai Pugačiovai.

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje surengto koncerto metu atlikėja sulaukė tūkstančių ištikimiausių savo gerbėjų. Tiesa, koncerto metu „Compensa“ salėje viešnios bei svečiai ne stovėjo, o sėdėjo ant dailiai sustatytų kėdžių.

Tiesa, Kristinos gerbėjų amžiaus paletė – itin plati ir spalvinga: nuo jaunų veidų iki vyresnių. Dažnas koncerto svečias į koncertų salę ėjo su gėlėmis rankose.

Kelis drabužių derinius pasirodymo metu pademonstravusi 46-erių atlikėja parodė ne tik puikias kūno linijas, bet ir stebinantį lankstumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (97)