Pirmieji publiką užkūrė Belgijos atstovai „Aborted“. „Čia jums – ne koks sumautas Bieberis! Padarom triukšmo!“ – šūkavo vokalistas. Paskui azoto salvėse paskendo „Soilwork“.

Salėje dominavo 40-mečiai, savo komunikacijos agentūrų ir advokatų kostiumus iškeitę į juodus marškinėlius su mylimų grupių simbolika.

Publika jautėsi kaip normaliam festivalyje – nebūtina visų grupių klausytis salėje, gali valandėlę praleisti prie baro, kalbėdamasis su senu bičiuliu, ar smalsaudamas prie atributikos prekystalio.

VIP ložėje susirinko pramogų pasaulio veidai: Aleksandras Ivanauskas-Fara, Ričardas Laginauskas, Vitalis Kairiūkštis, Aidas Puklevičius, Marius Berenis-Tru, Linas Zareckas-Choras, Darius Užkuraitis. Vyrų kompanijoje sunkiuoju metalu nuoširdžiai džiaugėsi Donalda Meiželytė. „Mano pirmas vyras dirbo metalo radijo stoty. Aš užmigdavau su tokia muzika. Tai yra jėga!“ – linksminosi Donalda.

Karštos linksmybės vyko ir parteryje: metalistai šoko savo firminį pogą, kiti mėgavosi mylimų grupių muzika plaikstydami ilgus plaukus.

„Sepultura“ vokalistas Derrickas Greenas tradiciškai mušė savo didįjį būgną ir dalijosi nežemiška energija. O vakarą pabaigė tie, kurių turo dėka Lietuvoje ir atsirado „Roko naktys: Winter“ – „Kreator“, šiuo metu Europoje pristatantys savo naujausią albumą „Gods of Violence“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)