Kaip rašoma klubo atstovų pranešime spaudai, liepos 5-ąją poros savaičių tylą Islandijos gatvėje Vilniuje sudrums „Opium Block Party“ naktis. Nekart girdėti gerbėjų norai ir pasiūlymai surengti šokius vidiniame klubo kieme pagaliau buvo išgirsti praėjusią vasarą ir iškart tapo hitu – juk tai vienintelė galimybė „Opium“ bendruomenei susitikti namų aikštėje iki pat kitos sezono pradžios rugpjūčio pabaigoje.

Šiais metais tokią progą dar labiau įprasmins ilgai Lietovje lauktas įrašų kompanijos „Life and Death“ bosas DJ Tennis. Kartu su neginčijamu industrijos autoritetu sienų tvirtumą tikrins duetas iš Vokietijos „Alma & Mater“, vietinė pažiba Manfredas bei klubo sėbrai „12 inčų po žeme“ ir „Siaubas“.

Iškart po šios nakties „Opium“ komanda su visa svita trauks į pajūrį. Liepos 6-8 dienomis klubas pirmą kartą savaitgalį praleis Palangos kurorte. „Opium Limited Edition” programa siūlys penktadienio ir šeštadienio naktis leisti jaukiame kultūros bare „Rąžė“ bei dieniniuose sekmadienio šokiuose naujame vandens sporto parke „313 Cable Park“.

Kelių šimtų šokėjų būriui skirtas jaukus Mindauginių nuotykis neapsieis be palaikymo iš užsienio – prie jo prisijungs jau minėti „Alma & Mater“, leidyklos „Cómeme“ globojami pietų amerikiečiai Sano ir Anna Helder bei nusipelnęs „Opium“ šeimos narys Capablanca.

Vyšnia ant „Opium“ ledų torto taps jau tradicinis klubo festivalis „Ant Bangos“. Šeštą kartą vyksiantis renginys šiauriniame Nidos paplūdimyje prisišvartuos rugpjūčio 9-12 dienomis. Iki vieno svarbiausių įvykių Lietuvos elektroninės muzikos vasaros kalendoriuje užaugęs festivalis šįkart taps dar didesniu. Tris naktis jo dalyviai šėls dvejose šokių aikštelėse su 20 esminių klubo namiškių bei 8 esamais ir būsimais draugais iš viso pasaulio. Svečių teisėmis „Ant Bangos“ čiuoš olandai „Beesmunt Soundsystem“, prancūzas Joakimas, britai Johnny Hilleris ir „MR TC“, rusai „Sado Opera“ ir „Simple Symmetry“, japonas Que Sakamotas bei amerikietis „Solar“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)