Į katedros aikštę dar gerokai prieš koncertą pradėjo plūsti minios vilniečių ir miesto svečių. Čia pat, Gedimino prospekte, iki pat vakaro šurmuliavo ir mugė, jos svečiai vakarop taip pat patraukė į katedros aikštę.

Scenoje pasirodęs Andrius Mamontovas buvo sutiktas daugiatūkstantinės minios aplodismentais. Jam plojo ir visai jauni, ir vyresni, ir pagyvenę žmonės. Margaspalvė publika net netilpo katedros aikštėje.

Daugumai koncertą teko stebėti stoviniuojant Gedimino prospekto pradžioje, čia pat esantis skverelis taip pat buvo pilnas žmonių – vieni sėdėjo, o kiti tiesiog stovėjo ir lingavo muzikos ritmu.

Kiek daugiau nei valandą savo dainas dovanojęs scenos grandas kiekvieną dainą stengėsi pristatyti ir bent keliais žodžiais nusakyti jos istoriją.

Koncerto akimirkos – nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (169)