Keliasdešimt tūkstančių gerbėjų socialiniuose tinkluose skaičiuojantis Leon Somov & Jazzu duetas populiarumu nedrįsta skųstis ir „tikrame gyvenime“. Metams baigiantis elektroniką, gyvus instrumentus ir tikrus jausmus scenoje maišantys muzikantai vos spėja sveikintis su sausakimšomis salėmis. Nuo pat „gimtojo“ klubo „Tamsta“ Vilniuje ir jaukaus koncerto Druskininkuose iki itin gausiai į renginius susirinkusių melomanų Amsterdame ir Kopenhagoje. Vasarą kūrinį „Pretender“ pristatę atlikėjai ruošia naujų savo kūrinių puokštę, taip pat tiek Leonas Somovas, tiek Justė Arlauskaitė įtemptai dirba su soliniais projektais.

Jau beveik 15 metų gyvuojanti tarptautinė „SKAMP“ šeimyna net neslepia, kad Kalėdos – mėgstamiausia kiekvieno grupės nario šventė. Ir kasmet baigiantis gruodžiui jie daro tai, ką moka geriausiai – koncertuoja. Prieš dešimt metų vokalistė Erica Jennings pirmą kartą sučiulbėjo „Coming Home For Christmas“, ši nuotaikinga kompozicija būtinai suskambės ir „Gargare“. Kalėdinį hitą palydės svarbiausi „SKAMP“ karjeroje išpopuliarėję kūriniai ir, be abejo, po penkerių metų pertraukos ką tik pristatytas naujasis jų darbas „Revolution“.

M. Jankavičius jau galėtų būti tituluojamas „Gargaro“ Kalėdų simboliu. Superhito „Čiuožki“ atlikėjas ir pernai gražiausias metų šventes sutiko sveikindamas čia susirinkusius gerbėjus. Mikrofoną su vaidyba derinantis pagrindinis kultinio lietuvių filmo „Tadas Blinda“ aktorius šiemet turės naujienų – spalį pristatytas naujausias jo kūrinys „Laisvi drugeliai“. Jį Mantas parašė to paties pavadinimo spektakliui Panevėžio J. Miltinio dramos teatre, kuriame taip pat atlieka svarbiausią vaidmenį.

Pasidžiaugus Šv. Kalėdomis šeimos rate, pasidalinus gerais žodžiais ir mielomis dovanomis, gruodžio 25-ąją visi laukiami ir daugeliui gerų renginių mėgėjų jau antraisiais namais spėjusiame tapti „Gargare“. Nuoširdaus Leon Somov & Jazzu, „SKAMP“ ir Manto Jankavičiaus muzikos vakaro pradžia – 22 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją