Prieš pasirodymą atlikėjas kreipėsi į gerbėjus ir prašė ateiti apsirengus šviesiais rūbais, žadėjo įspūdingą šou ir net mankštą. Vakaro metu buvo siekiama masiškiausios mankštos Lietuvos istorijoje rekordo. Rekordą, kai vienu metu Vido atliekamus veiksmus kartojo apie 11 tūkstančių žmonių, fiksavo oficiali agentūra.

„Jau aštuonerius metus esu aktyvus Lietuvos kyokushin karate bendruomenės narys. Ne tik pats sportuoju šį kovos meną, bet ir treniruoju vaikus. Artėjant savo muzikiniam dešimtmečiui pagalvojau, kaip galėčiau atiduoti duoklę savo „karate šeimai“ ir supratau, kad kartu galėtume nuveikti šį tą didingo ir įsimintino. Susisiekus su Lietuvos išskirtinių pasiekimų organizacija sužinojau, kad egzistuoja masiškiausios mankštos Lietuvoje rekordas, kurį mes galėtume pagerinti“, – apie būsimą įvykį dar prieš pasirodymą pasakojo Vidas.

Dešimtmečio koncerte „Reivas su orkestru“ scenoje pasirodė virš 100 dalyvių – šalie V. Bareikio stojo dirigentas Vytautas Lukočius, VDU kamerinis orkestras, Jievaro Jasinskio vadovaujamas varinių pučiamųjų ansamblis, grupė „VB gang“, šokėjai, kaskadininkai.

Kaskadinius triukus šou metu drąsiai atlikinėjo ir pats vakaro kaltininkas. Dainininkas dainavo skraidydamas virš minios, o mankštą vedė užkiles ant scenos įmontuotos aukštos pakylos.

Koncerte jis ne tik dainavo, bet ir pasakojo istorijas iš koncertų (pavyzdžiui, į patį pirmą jo pasirodymą prieš dešimt metų susirinko tik 27 žmonės, iš kurių vos 5 nusipirko bilietus, visi kiti buvo bičiuliai bei artimieji). Taip pat vakaro metu pilnai arenai Vidas atliko ne tik naujausius jau hitais tapusius kūrinius, bet ir pirmąsias savo dainas.

Koncerto akimirkos – nuotraukų albume:

Prieš koncertą V. Bareikis lankėsi laidoje „Delfi premjera“, kur ne tik gyvai su styginių kvartetu atliko dainą „Mona Liza“, bet ir pasakojo apie tai, ko koncerte bijo labiausiai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)