Kol orai dar nė iš tolo neprimena pavasario, o lauko kavinės ir barai vis dar tušti, koncertinis formatas „Drive In Live“ išlieka itin aktualus ir patrauklus daugeliui pramogų bei veiksmo išsiilgusių gyventojų, rašoma pranešime spaudai.

Ko ko, bet veiksmo Vido Bareikio koncertuose tikrai netrūksta. Praeitų metų „Drive In Live“ koncerte įsisiautėjęs atlikėjas kūju subaladojo automobilį ir tai tebuvo viena iš įspūdingo pasirodymo detalių. Šiemet staigmenų, žadama, taip pat netrūks. Maža to, Vidas jau yra paruošęs ir atitinkamą platformą, kurioje vyks pokalbis-dialogas su į koncertą atvykusiais jo gerbėjais.

Dalinamės praėjusiais metais „Drive In Live“ projekte įvykusio Vido Bareikio koncerto akimirkomis ir su nekantrumu laukiame dar vieno, beprotiško, muzikinio ir teatrališko pasirodymo.

Gegužės 1 d., „Drive In Live“ scenoje – viena geidžiamiausių muzikos grupių Lietuvoje – „Sisters on Wire“. Tai bus paskutinysis „Drive In Live“ koncertas sostinėje, po kurio baigiamiesiems pasirodymams projektas keliasi į Kauno Aleksoto aerodromą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)