Projekto idėja gimė pamačius, kad Lietuvoje yra daugybė talentingų atlikėjų, turinčių savitą požiūrį į muziką ir nenorinčių keisti šio požiūrio vien dėl vyraujančios nuomonės, kad su jų grojama muzika Lietuvoje „neprasimuši“.

Kaip rašoma organizatorių pranešime spaudai, projektu siekiama išvystyti gyvo garso nekomercinės alternatyvios muzikos sceną Lietuvoje, paskatinti klausytoją domėtis ir palaikyti vietos atlikėjus, pajausti ir įvertinti gyvos muzikos „skonį“ ir svarbą bei parodyti Lietuvos talentus svečiose šalyse.

Pirmasis koncertas vyks Mokytojų namų kiemelyje. Renginys truks šešias valandas (nuo 19 iki 1 valandos nakties) ir bus nemokamas.

Jame koncertuos:

Freaks on Floor (rock, funk), MC Messiah goes MAD orchestra (hip-hop, nu jazz), Bekešo Vilkai (funk, disco), Avaspo poetry (experimental, vocal, visual), Daddy‘s Dolls (rock, punk), Comedia del arte (rock, alternative punk), Funny Rot (alternative, rock), Susa Vaya (reggae).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją