„Vėjo malūnai“ crew – muzikinis projektas, po savo ženklu subūrė talentingus Lietuvos alternatyviosios/nekomercinės muzikos atlikėjus, kurių muzika varijuoja tarp klasikos, džiazo, roko, funk, punk, regio, elektroninės muzikos stilių.

Pagrindinis projekto tikslas yra visų bendro darbo dėka iškelti į dienos šviesą gyvos, alternatyviosios/nekomercinės muzikos atlikėjus, sukurti jiems sceną Lietuvoje bei rasti ją užsienyje.

Rugsėjo 10-iąją pasirodys "Grim City" (psychedelic rock) – pašėlę jaunuoliai nukels klausytoją į 7-ąjį dešimtmetį, kur skambėjo tokios legendos, kaip "Pink Floyd", "The Doors" ir kitos iki šiol kultinės grupės.

Grupė susikūrė 2008 metais, tačiau žinomumu nesiskundžia. Šiais metais grupė pradėjo aktyvią koncertinę veiklą. Atlikėjai buvo pastebėti Frype organizuotame jaunųjų talentų konkurse, kuriame užėmė 2-ąją vietą, o „Opus3” grupės rinkimuose iš komisijos narių susilaukė ne vieno palankaus vertinimo. Viktoras Diawara taip pat pastebėjo talentinguosius atlikėjus ir neatsispyrė pagundai juos pakviesti į savo projektą „Tabami No Dj‘s“.

Kita grupė, džiuginsianti klausytojus jau šį ketvirtadienį, bus "Coffee Talk" (alternative rock) – šviežias muzikos gūsis Lietuvos scenoje. Grupė susikūrė šiais metais, tačiau spėjo pabuvoti ne viename Lietuvos festivalyje.

Oficialia grupės gimimo diena - 2009 m. gegužės 28d. - pirmosios repeticijos metu atlikėjai gaivinosi kava, kurios buvo išgerta labai daug. Nebekyla abejonių, kodėl grupė pasirinko tokį skaniai kvepiantį pavadinimą "Coffee Talk"? Klausantis jų dainų "I Wanna Stay", "Killer Song", "Remember" vis sunkėjančių stilistiškai kompozicijų, smegenų pusrutulius pasiekia informacija apie ore tvyrančią kavos magiją. Jaunuoliai jau gali pasigirti dalyvavę Kauno miesto dienų metu organizuotuose koncertuose ir festivalyje „Roko naktys“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją