„Loftas Fest’12“ uždarė vos apie vidurnaktį iš Niujorko atskridusi grupė „Hercules & Love Affair“. Nors Lietuvoje jie praleido vos porą valandų, per tą trumpą laiką spėjo pasidžiaugti kitų „Loftas Fest’12“ atlikėjų kompanija ir išragauti šešis šampano butelius.

„Hercules & Love Affair“ pirmą kartą programą atliko nauja sudėtimi Lietuvoje ir taip išsibandė savo naujus slaptus ginklus. Pavyzdžiui, dainininkė ir didžėjė Whitney Fierece yra neabejotinai vienas iš jų.

Ši mergina išjudino lietuvius nusimesdama drabužius iki apatinių – ypatingai į muziką sukoncentruotame „Loftas Fest“ to pakako, kad žmonės ne tik klausytų, bet ir įdėmiai sektų kiekvieną dainininkės žingsnį. Šįryt ji išskrido į Paryžių, kur stos prie DJ pulto viename dideliame mados renginyje.

Pasibaigus „Hercules & Love Affair“, užsidarė ir ypatinga festivalio scena „Ravezilla“, kurioje muzikantų ir didžėjų pasirodymai nebuvo nė minutei nutrūkę nuo tada, kai penktadienį buvo atvertos festivalio durys. Pačiame „Lofte“ esančią „Tuborg“ sceną uždarė Jurga Šeduikytės pasirodymas.

„Noriu padėkoti visiems, kas prisidėjo rengiant festivalį praktiškai miesto centre – tai svarbus žingsnis spalvinant Lietuvos kultūrinį gyvenimą. Užsieniečiai, pabuvoję „Loftas Fest“, liko juo sužavėti ir vežasi pačius geriausius prisiminimus apie Lietuvą, nes net jie čia patyrė kažką naujo“, – festivalio nuotaikas reziumavo V. Diawara.

„Loftas Fest’12“ per tris dienas apsilankė apie 3 tūkstančiai žmonių, ant keturių festivalio scenų lipo apie 200 atlikėjų ir didžėjų, lankytojus džiugino pramogų zona: baseinas, pirtis, riedlenčių rampa, kinas, futbolas, badmintonas, galerija ir kt.

Festivalio momentai - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)