„Terasos lankytojai išgirs brandesnius ir šiek tiek ramesnius mūsų naujus kūrinius, o taip pat – visai kitaip skambančius senuosius. Scenoje esame jau daugiau nei dešimtmetį, taigi šis atsinaujinimas – tikrai ne pirmasis, nes mums kurti, ieškoti ir tobulėti yra tiesiog būtina, nenorime tapti grupe, nuolatos grojančia ankstesnius hitus“, - pranešime spaudai pasakojo vienas iš grupės narių Giedrius Širka.

Pasak grupės, prie naujojo skambesio nemažai prisidėjo ir netikėtai prie Giedriaus Širkos ir Aurimo Vilkišiaus dueto prisijungęs būgnininkas Aleksandras Rogoža.

„Tiesą sakant, anksčiau bijojome būgnų! Nors ne kartą rengėme pasirodymus su įvairiais muzikantais, tačiau visuomet manėme, jog būtent su būgnais elektroniką suderinti bus sudėtinga. Tačiau su Aleksandru dirbti labai gera ir paprasta – jo dėka mūsų kūryboje atsirado daug perkusijos elementų, o seni kūriniai suskambo visai kitaip“, - atradimais dalijosi G. Širka.

Jau trečius metus „Vasaros Terasoje“ koncertus organizuojančios muzikos agentūros Damn Good įkūrėjos Greta Lechavičiūtė ir Aistė Naveckaitė skaičiuoja, jog šiandien įvyksiantis „Golden Parazyth” koncertas bus 140-tasis renginys šį sezoną.

„Stengiamės, kad terasoje skirtingi muzikos renginiai vyktų kuo dažniau, o programa būtų kuo įvairesnė – kad lankytojai galėtų išgirsti nuo pop iki nišinių atlikėjų, apsilankyti tiek pilnas arenas surenkančių, tiek dar tik pradedančių talentų koncertuose. Ir nors ne vienas suplanuotas renginys buvo atšauktas arba net nepaskelbtas dėl oro sąlygų, vis tik džiaugiamės, kad tokią nevasarišką vasarą į terasą buvo dėl ko užsukti vos ne kasdien “, – pasakojo organizatorės.

Nors „Golden Parazyth“ koncertas bus jau paskutinis, pasirodo, jis dar nereiškia oficialaus kiemelio uždarymo.

„Tai bus paskutinis gyvas koncertas, tačiau kaip visada sekmadienį kieme dar šurmuliuos „Blusturgis“, o vartus jau iki 2018-ųjų užversime po pirmadienį įvyksiančio, uždaromojo „Minimal Mondys” serijos vakarėlio rugsėjo 18-ąją“, – paaiškino A. Naveckaitė ir G. Lechavičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją