Muzikinio klubo „Combo“ lauko terasoje šeštadienio vakarą buvo užimti visi staliukai. Taip kauniečiai ir grupės „Rebelheart“ gerbėjai įvertino muzikantų sprendimą būtent Kaune surengti triukšmingą atsisveikinimo su vasarą koncertą.

Pirmieji kūriniai anglų kalba ir tik po jų vokalisto Dariaus Mickaus susirinkusiai publikai ištartas „Labas“ sutiktas audringais plojimais. Dažniausiai Vilniaus klubuose koncertuojanti grupė, Kaune, o ypač lauko erdvėse, pasirodymus išties rengia retai.

„Savame mieste mūsų koncertų mažai, juk šiaip dažnai visus gyvai mato, visi čia kaimynai, atsibostame ar ne? – retoriškai klausė vokalistas Darius Mickus. Ir tuo pačiu pripažino, kad Kaune vykstantys koncertai ypatingi, todėl ir šiam jie itin ilgai ruošėsi.

„Po pavasarį surengto koncerto Vilniuje, pažadėjome, kad kauniečius dar labiau nustebinsime. Todėl visą šį laiką vyko pasiruošimas išskirtiniam muzikiniam šou. Į programą įtraukti visiems puikiai žinomi hitai, dainos iš naujausio albumo „Mysteria“ ir niekur gyvai dar neskambėję kūriniai.Šiam koncertui buvo specialiai sukurtas ir apšvietimas, kad publika patirtų kuo daugiau įspūdžių.“- pasiruošimo vieninteliam šios vasaros koncertui Kaune detales atskleidė renginio organizatorius Gytis Žitkauskas.

„Mane labai nustebino, kai, skambant dainai „Ar išsaugosi mano meilę“, klausytojai pirmą kartą išsitraukė mobiliuosius telefonus, įjungė švieseles ir sukūrė įspūdingus šviesos efektus. Gėrėjausi tuo vaizdu, smagu jausti publikos atsakomąjį ryšį, buvo labai jautru. Taip buvo sutiktos visos mūsų atliekamos baladės“- emocijomis po koncerto dalijosi grupės „Rebelheart“ vokalistas Darius Mickus.

Jau 24 – erius metus drauge grojantys muzikantai Darius Mickus, Dainius Urbanavičius, Regimantas Turūta, Kęstutis Jurkšaitis kauniečiams pirmą kartą gyvai atliko ir dvi naujausias dainas „What’s about“ ir „Tik sapnai“ . Pastarąją ištikimi „Rebelheart gerbėjai jau galėjo išgirsti internete, tačiau koncerte ji atlikta pirmą kartą. Naujasis singlas „Tik sapnai“ savo atlikimo stiliumi gerokai skiriasi nuo kitų grupės darbų.
„Tekstas kai kur susakomas greitakalbe. Tai netipiška, bet tikrų tikriausia lietuviška baladė“, – sakė Regimantas Turūta.

Pasak Dariaus Mickaus, „Tik sapnai“ yra tarsi kelių muzikos stilių junginys. Ši daina, kaip ir bet kuri kita priklausanti grupei, yra bendro darbo rezultatas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)