Į Vilnių ispanų gitaros žvaigždė atvyksta bendram koncertui su dainininku, taip pat pasaulyje gerai žinomu prodiuseriu Tim Mitchell. Ne tik prodiusuojantis, bet ir kuriantis dainas, T.Mitchell ne vienai muzikos žvaigždei padėjo pasiekti šlovės Olimpą. Shakira, Bobas Segeris, Gloria Estefan, Jon Secados yra tik keletas iš jų.

Užburiančio balso savininkas T.Mitchell tobulai įsilieja į “Vargas Blues Band” grupę, kuri, vadovaujama Javier Vargos gitaros, klausytojus įtraukia į besipinančių muzikos stilių sūkurį. Ispanijoje gimęs ir augęs J.Vargas per daugelį metų sukūrė savo išskirtinį skambesį, kuris netelpa į standartinio roko ar bliuzo rėmus. Atlikėjo muzikoje galima išgirsti flamenko, lotynų muzikos, soulo ir kitų muzikos žanrų įtakas.

Kartu grojęs su įspūdingu sąrašu pasaulio atlikėjų ir gavęs daugelį prestižinių apdovanojimų, Javier Vargas pirmą kartą su grupe viešės Lietuvoje. Bendras jo ir Tim Mitchell projektas uždarys per vasarą trukusį „Geros muzikos gyvai“ festivalį, kuriame skambėjo geriausi pasaulio muzikos ir bliuzo atlikėjai iš įvairių pasaulio šalių. „Vargas Blues Band“ ir Tim Mitchell koncertas vyks rugpjūčio 30 d. 19 val. Vilniuje, Mokytojų namų kiemelyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją