Karklės festivalyje įsikūrė 6 scenos, skirtos populiariosios, elektroninės, roko, latino, alternatyviosios muzikos mylėtojams. Ketvirtadienį paskelbti „Karklė Live Music Beach“ atidarymą buvo patikėta „Biplan“ vyrukams bei svečiams iš kaimyninės Lenkijos „Brodka“, kurių stiprus palaikymas sutrypė visus mitus apie nedraugiškus lietuvių-lenkų santykius. Pirmąją festivalio dieną be armijos diskžokėjų festivalininkams buvo parengta ir kultūrinė programa – norintieji po atviru dangumi galėjo stebėti Oskaro Koršunovo spektaklį „Vasarvidžio nakties sapnas“.

Penktadienį nuo pat ryto laikinai, tačiau gausiai įsikūrusio palapinių miestelio gyventojus žadino ir linksmintis kvietė didžėjų muzikiniai ritmai. „Miegojau tik porą valandų. Čia tiek daug visokios veiklos, kad nėra kada bluosto sudėti“, - skundėsi užkrimsti į kavinę užsukęs kiek pavargęs festivalininkas.

Pramogų ir veiklos Karklės organizatoriai parengė išties daug. Nuo hipių turgelio ar protmūšio iki nemokamo grožio salono, kuriame galima pasidaryti šukuoseną ar pasinaudoti kosmetikos priemonėmis, kurios dėl gausių saulės ir jūros vonių, moterų nelaimei, periodiškai išblunka. Žmonės galėjo ne tik pasidaryti tatuiruotę, įsigyti rankdarbių, žaisti paplūdimio tinklinį ar laidyti aitvarus, bet ir susituokti jaukioje „Panelės“ koplytėlėje!

Antrąjį festivalio vakarą Karklėje skambėjo „RasaBasa“, Jurgos, „Liūdnų slibinų“, „G&G Sindikato“, „Empti“, latvių „Double Faced Eels“ muzika. Vakaro „vinimi“ tapo grupės SEL koncertas, sutraukęs kelis tūkstančius festivalio lankytojų. Tiesa, šiek tiek apmaudu buvo dėl tuo pačiu metu kitose festivalio scenose koncertavusių muzikantų. Tarp jų ir „Dee & Kamy“.

Vėlyvojoje Karklės programoje pasirodė svečiai iš Rusijos - „Leningrad“. Taip pat „Soul Stealer“, „Golden Parazyth“. Saulę jaunimas pasitiko su „radistais“ ir paplūdimio didžėjais.

Visus Karklės atlikėjus, grupes ir didžėjus išvardinti vienu įkvėpimu būtų sunku. Nes per visas festivalio dienas šešiose scenose surengti 75 pasirodymai.

Penktadienio vakaro programa - DELFI galerijoje:

Penktadienio akimirkos Karklės festivalyje – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)