Kaip ir kelerius pastaruosius metus, šventę priglobė ypatingai gražus Zarasų rajone esančio ežero pusiasalis. O suteikdami galimybę sudalyvauti visiems norintiems, festivalio organizatoriai renginio datą perkėlė iš tradicinio su Karaliaus Mindaugo karūnavimo švente sutampančio savaitgalio į artimesnį vidurvasariui.

Šių metų TUNDROS muzikinėje ir dienos veiklų programose atsispindėjomarga jos istorija. Pastebimai išaugęs ir išgražėjęs festivalis - ne tik ištikimas šaknis jau įleidusioms savo tradicijoms, bet ir išlieka drąsus bei entuziastingas.

Kiekvienais metais elektromelomanai "Tundra" programoje gali rasti ne tik šviežių talentų, bet ir pasaulyje jau pripažintų autoritetų pasirodymus, o jubiliejiniame atlikėjų sąraše be intriguojančių naujų veidų ir vardų, buvo galima išvysti ir tuos, kurie per pastarąjį dešimtmetį "Tundros" lankytojams padovanojo pačius įsimintiniausius ir daugiausiai publikos susižavėjimo sulaukusius pasirodymus. Taigi, draugėn susibūrė visų 10 metų geriausieji.

Kaip ir kasmet, be muzikinės dalies "Tundra" pasiūlė ir daugybę įvairių dienos veiklų, paskaitų, menų dirbtuvių bei pasirodymų, o atsipalaidavimą nuo miesto pavargę festivalininkai atrado gaiviame miško pavėsyje bei švariuose ežero paplūdimiuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)