Pasitinkant meilės dieną „Liūdni slibinai“ lieka ištikimi liūdesiui primindami, kad meilėje ir jos paieškose gausu minorinių, dažnai ir išsiderinusių natų. Atlapaširdiškai kalbantys apie tai, ką ne vienas mintyse laiko nutylėdamas, ironiškieji atlikėjai šįkart prabilo apie moterišką meilės laukimą.

„Greitai paslaptingai uoliai, bėga nuo manęs jaunuoliai. Nors man dvidešimt šeši jau, bet aš dar neištekėjau. Ar aš ištekėsiu, ar ne, aš mergaitė žemuogių sode - aš melagė žemuogių sode“, - dainoje melancholiškai dvejonėmis dėl ateities dalinasi Aistė Lasytė.

Kūrinyje lengvai juntamus savivertės klausimus mėgina sklaidyti „Liūdnų slibinų“ narys Vaidas Kublinskas, koncertuose pats neretai pasidalijantis liūdesiu dėl savo išvaizdos. „Kiekvienas žmogus yra vertas meilės – net ir tas, kuris nėra iki galo geras“, - pasirodo jo citata dainos „Mergaitė melagė“ video pabaigoje.


Liūdni slibinai“ - „Mergaitė melagė“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)