„Nėra jauno žmogaus, kurio nepakeistų odinis rimbas, - grūmoja Mama. - Visus pamaivas ir pižonus bausime kirčiais, o gąsdinančiai tvarkingus svečius ištatuiruosime nuogomis undinėmis.” Vėliau Mama atlyžta ir sutinka, kad nėra ko bijoti, jei vakarėlyje kilnosi rankas ir kojas.

„Nesakyk Mamai!” šūkis „kova prieš amorfiškus vakarėlius” gali reikšti tik viena – jokio žiovulio. Pasak vakarėlio kūrėjų, įvertinimas „visai nieko” būtų pats blogiausias. Jie reikalauja maksimalių emocijų, nesvarbu, geros jos ar blogos.

„Vasara buvo siaubinga, išskyrus tą dieną, kai dalyvavau netikėtame „Nesakyk Mamai!” pasirodyme Neringos kopose, - prisimena Mama. - Tada supratau, kad svarbiausia vaikams - išsidūkti. Nereikėjo jokių dekoracijų. Atmosfera man priminė jaunystę, kai su draugėmis eidavau į nelegalius vakarėlius.”

Vėliau Juodkrantėje Mama gavo trečiojo laipsnio nudegimą, bet tai jau kita istorija. Svarbiausia šokių muzikos gerbėjams žinoti, kad ji dalyvaus ir naujausioje serijoje. Jai teks ne tik vakaro damos titulas, bet ir sunkus darbas barant kuklius jaunuolius.

Paklausta apie vakarėlio muziką, Mama prisipažino, kad nepažįsta nė vieno iš grojančių DJ'ų. “Man jie visi kažkur matyti, bet aš nežinau jų vardų. Manau, kad jie nėra garsūs, bet dar pakankamai jauni, kad dėl to nepergyventų.” Ji prisiekė, kad „Nesakyk Mamai!” tikrai nepatiks kantri ir trance gerbėjams. „Man taip sakė sūnus.”

Nepadorios šokių muzikos vakarėlyje tikimasi sulaukti drąsiausiai mieste besirengiančių jaunuolių ir jų partnerių, taip pat visų mados neklaužadų, tokių kaip Alanas Vega iš grupės „Suicide” arba Ala Pugačiova bei visų personažų, kurie nebijo papildomo makiažo.

„Nesakyk Mamai!” kūrėjai pažada, kad jokių siurprizų ir prizų nebus. „Didžiausiu siurprizu sau būsi pats”, - mirkteli Mama.

„Nesakyk Mamai!” su Kym Wild, Manfredu ir Miss America - šį šeštadienį, rugsėjo 17 d. klube „Gravity”, ola atsiveria 22 val. Išalkusiems informacijos: nesakykmamai.blogspot.com.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją