„Lofto“ komanda pasakoja, kad karnavalinis Naujųjų metų sutikimo vakarėlis idealus ir neįpareigojantis variantas net ir tiems, kurie neturi su kuo sutikti 2017-ųjų: „Vakaro programa labai intensyvi ir įvairi, todėl šiame vakarėlyje nenuobodžiaus net ir vienišas žmogus – jis nuolat bus įtraukiamas į veiksmą. Šiame vakarėlyje programos dalyviais ir personažais tampa visi, todėl tai puikia galimybė Naujuosius sutikti visai kitaip ir net pačiam tampant kitu žmogumi. Bent vienai nakčiai pakeisti savo kailį labai smagu!“

„Sostų karų“ vakarėlio programoje dalyvių lauks įspūdingi performansai. Šiaurės užkariavimas su fakyrais, ugnies ir fejerverkų šou, „Sostų karų“ riterių kovos, kurias pristatys Viduramziai.lt. Taip pat teatrališki aktorių Rūtos Žibaitytės, Gintarės Kulikauskytės, Emilio Pavilionio, Martyno Ališausko, Manto Zemlecko ir Kamilės Gudmonaitės pasirodymai, kurių metu vakaro svečiai susipažins su dramatiškais, pavojingais ir kartais komiškais jų įkūnijamais personažais.

Muzikinėje dalyje dalyvius šokdins folk elektronikos kolektyvas „Kamanių šilelis“, DJ Mamania, Tomas Boo ir No DJ's su paslaptingu svečiu, kuris paaiškės tik renginio metu.

Pirmą kartą „Lofto“ Naujųjų metų karnavalo metu svečiai ne tik šoks ir linksminsis, bet ir galės prikimšti pilvus. Menų fabrike, kuris vienai nakčiai taps erdvia, žvakių šviesoje skendinčia Karališka mene, vyks tiktų tikriausia puota. Jos meniu sukels apetitą net patiems nevalgiausiems – prieš didžiąją vakarienę stalus nuklos užkandžiai: nuo Jon Snow Balls spurgyčių, Nakties sargybos eklerų, Lanisterių riešutų ir džiovintų vaisių iki Starkų sūdytų, kepintų migdolų, Karališkojo uosto sūrių, Drakonų motinos užtepėlių ir vaisių iš Septynių Karalysčių.

Laikrodžiams išmušus 10 val. vakaro prasidės Karališka vakarienė, kurioje svečių lauks rūkytos Geležinio sosto vištos, Baltųjų klajūnų kulšelės, Locko „Medžiotojų dešrelės“, Barateonų vištienos viniotiniai, Kekava drakonų uodegėlės ir Kekava drakonų krūtinėlė bei Littlefingers skrandukai. Stalus gėrybėmis nukloti padeda „Kekava“, „Arimex“ ir „Crustum“.

Po Naujųjų metų „Loftas“ paskelbs geriausio vakaro kostiumo konkursą, kurio laimėtoją apdovanos prizais. Pirmosios vietos nugalėtojas gaus kelionių agentūros „Makalius“ įsteigtą turiningą kruizą Baltijos jūra dviem asmenims. Kruizo metu laimėtojas su pasirinktu draugu aplankys Latviją, Estiją ir Švediją.

Antrosios vietos laimėtojui atiteks bilietas į rugpjūčio 16 d. Vilniuje pirmą kartą vyksiantį Robbie Williams koncertą ir nemokamos žaidimo valandos biliardo klube „Fuksas“ Vilniuje. Trečiąją vietą užėmęs dalyvis gaus biiietą į brito Tom Odell koncertą Vilnuje ir taip pat nemokamų valandų biliardo klube „Fuksas“.

Geriausiausio kostiumo autorius bus renkamas „Lofto“ „Facebooke“ paskyroje paskelbtame fotokonkurse. Laimėtoją rinkti galės visi.

Kova dėl valdžios ir sostų, garbė, šeima, meilė ir kerštas – „Sostų karų“ Naujieji metai – gruodžio 31-ąją, menų fabrike „Loftas“ (Švitrigailos g. 29, Vilnius).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)