„SADBOI” atskleidžia, jog kurdami dainą „Kaifuok” praleido nemažai laiko eksperimentuodami ir ieškodami naujo muzikinio skambesio, rašoma spaudos pranešime.

„Tai – daina apie lengvumą, laisvę ir norą maištauti. Galima sakyti, kad šiuo kūriniu maištavome net prieš įprastinę ir gerbėjams jau gerai atpažįstamą savo kūrybinę stilistiką. Iš pradžių abejojome, ar šią dainą išleisti į pasaulį, bet po kurio laiko uždegėme žalią šviesą patys sau. Juk šia daina ir norime skleisti žinią, kad kiekvienas būtų toks, koks yra”, – kalbėjo dainos autorius Edgaras.

Vaikinai pasakoja, jog dažnai aplinkoje tenka susidurti su skeptišku požiūriu į jauną žmogų, tad šia daina ir norima paraginti nebijoti savo emocijų, saviraiškos, pasirinkimų.

„Kai esi jaunas, dažnai save riboji, susiduri su kritika ir nebūni palaikomas. Norime, jog mūsų klausytojas jaustųsi laisvas ir galėtų rinktis tokį gyvenimo būdą, kokio pats geidžia. Tikimės, jog ši daina įkvėps pozityvumo ir ryžto eiti savo keliu”, – pasakojo dainos bendraautoris Artiomas.

Milijonines peržiūras YouTube platformoje surinkusių dainų autoriai „SADBOI” tikina klausytojams paruošę ir siurprizų, susijusių su kūriniu „Kaifuok”.

„Mūsų fanai grupės Instagram paskyroje išvys šmaikščių iššūkių, kuriuos sukurti įkvėpė naujoji daina. Vėliau skelbsime ir konkursą, kurį laimėjusiam melomanui padovanosime debiutinį albumą su mūsų parašais ir palinkėjimais”, – intrigavo vaikinai.

Pirmasis grupės „SADBOI” albumas klausytojų garso kolonėles pasieks jau balandžio mėnesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)