Monikos ir Vaido pasirodymas buvo filmuojamas, jo įrašas buvo peržiūrimas. Abu šių metų Lietuvos atstovai pirmąjį pasirodymą vertina teigiamai. Jiedu prasitarė kol kas parodę ne viską, kas suplanuota.

"Jautėmės gerai, dainavome keturis kartus, pavargome. Esu neatsigavęs po peršalimo. Kai dainavau paskutinį, ketvirtąjį kartą, buvo nelengva", - DELFI kalbėjo V. Baumila.

Paklausti, kaip vertina "This Time" atlikimą, Monika ir Vaidas patikino, kad kol kas nekilo jokių problemų, viskas pavyko puikiai.

"Pirmoje repeticijoje buvo svarbu apsižiūrėti, susipažinti su scena. Viskas skiriasi nuo to, kaip buvome įpratę repetuoti salėje. Čia viskas kitaip, kitos vietos, kitur reikia stovėti. Viską, ką išmokome, dabar reikia atsinešti į šią sceną. Taigi, tik susipažinti su šia scena mes ir atvykome", - DELFI pasakojo M. Linkytė.

Kokie pirmieji įspūdžiai? "Puikūs! Labai daug dirbančio personalo, jų požiūris pozityvus. Jau peržiūrėjome ir savo pasirodymą", - įspūdžiais vos nulipęs nuo scenos dalijos Vaidas.

Monika taip pat atkreipė dėmesį į tai, kad užkulisiuose dirba daugybė žmonių. Atlikėja DELFI sakė būtent dėl to besijaučianti užtikrintai.

"Žinau, kad kiekviena smuklmena yra apgalvota, žinau, kad dirbama būtent mums. Jaučiau jaudulį, be abejo, juk pirmą kartą lipau į šią sceną. Man atrodo, kad visi mes jaučiamės gerai. Žiūrėjome nufilmuotą savo pasirodymą. Bendras vaizdas patiko", - DELFI kalbėjo M. Linkytė, o tuo metu V. Baumila jai antrino: "Tikrai viskas faina. Originalios ir gražios vizualizacijos", - sakė jis.

Pasiteiravus, ar scenoje parodė viską, ką planavo, Vaidas ir Monika intrigavo sakydami, kad visko, ką yra paruošę, dar neparodė.

"Yra niuansų, kuriuos dar parodysime", - atskleidė V. Baumila. Tuo metu M. Linkytė prabilo apie klaidas. Jos manymu, nė vienas atlikėjas nėra apsaugotas nuo jų. "Jau esu kartą sakiusi, kad kartais klaidos sužaidžia taip, kad pasirodymas įgauna tam tikrų naujų spalvų. Dėl to kaip tik būna toks cinkelis", - kalbėjo ji.

Paklausti apie drabužius, ar su jais jaučiasi patogiai scenoje, Vaidas, juokaudamas sakė, kad vilkėdamas juos ketina pabėgioti.

Tiesa, trečiadienį po repeticijos Lietuvos atstovai "Eurovizijoje" vyko susitikti su įvairių šalių žiniasklaidos atstovais. Monika ir Vaidas atsakys į jiems rūpimus klausimus.

M. Linkytė ir V. Baumila mūsų šalies garbę gins gegužės po aštuonių dienų, gegužės 21-ąją. Patys atlikėjai anksčiau yra sakę tikį, kad pateks į "Eurovizijos" finalą. Kaip jiems seksis, kitose repeticijose, sekite naujienų portale DELFI.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (556)