„Tai daina apie vaikiną ir merginą. Žodis „pistonai“ labai tiko mano dainoje. Gal iš dalies jis panaudotas dėl didelio populiarumo internete sulaukusių filmukų. O gal ir dėl kažko kito. Reikia klausti autoriaus“, - dainos pavadinimą aiškino VASHA.

Muzikinis klipas buvo filmuojamas Kaune ir Vilniuje. Veiksmas vyksta koncertų, teatrų centre ir prabangiuose apartamentuose. Kartu su G. Grygolaityte nusifilmavo ir pasaulinio garso modelis Simonas Pham. Pastaruoju metu Niujorke ir Singapūre gyvenantis modelis mielai sutiko vaidinti debiutuojančios atlikėjos klipe. Gabrielė teigė, kad su Simonu yra seni pažįstamai, tad beliko tik paprašyti vaikino padaryti jai paslaugą.

Pirmąją klipo dalį G. Grygolaitytė filmavo apie šešias valandas, o antrosios filmavimas užtruko kiek trumpiau – keturias valandas. Darbams vadovavo kartu su Vasha dirbantys lietuviai prodiuseriai: Gintaras Reklaitis, Artūras Butkevičius ir Kęstutis Ruzgys. Bene visas scenas teko filmuoti po porą kartų.

„Kurti muzikinį klipą buvo verta. Iliustruoti klipą nuotraukomis yra banalu. Gal ne visi atlikėjai sugeba sau leisti sukurti muzikinį klipą?“, - svarstė VASHA.

VASHA (Gabrielė Grygolaitytė) gimė 1994 m. Gruodžio 6 d.

Nuo mažų dienų turėjo galimybę matyti Lietuvos pop muzikos veiklą ir užkulisius, nes gimė dainininkės šeimoje.

Pirmąja muzikine veikla užsiėmė būdama jau keturių metų, kai pradėjo lankyti vaikų muzikos būrelį „Svajonių gija“. Atvykus gyventi į Vilnių, būdama 6 metų puikiai įsiliejo į vaikų studijos „Džimba“ kolektyvą, kur taip pat buvo viena pagrindinių solisčių. Nuo pat dainavimo studijoje „Džimba“ pradžios Gabrielė turėjo unikalią galimybę dirbti su vienu geriausiu Lietuvos muzikos prodiuserių Andriumi Borisevičiumi.

Su didžiąja scena Gabrielė susipažino dainuodama duetu kartu su savo mama Viktorija.

2002 metais grupės BAVARIJA vaikinai Gabrielę pakvietė kartu sudainuoti vieną populiariausią jų dainų „Saulė saulė danguje“, kurią atliko per RADIOCENTRO apdovanojimus Vilniaus Sporto rūmuose, bei BAVARIJOS soliniame koncerte.

Ar pamenate garsųjį NOMEDOS „Išsipildymo akcijos“ himną? Taip, tai Gabrielė sudainavo dainą „Pasaka“, kuri tapo pagrindine „Išsipildymo akcijos“ daina.

Gabrielė pat yra dainavus duetu su Jurga Šeduikyte, kartu jos atliko dainą „Lašeliai“ įvairiuose TV projektuose.

Būdama „Džimbos“ soliste įvairiuose projektuose dainavo su Vytautu Kernagiu, Marijonu Mikutavičiumi, Neda, Yva, Stasiu Povilaičiu, Hokšila, Nomeda Malunavičiūte bei kitais žinomais atlikėjais.

Taip pat Gabrielę pakvietė kartu pasirodyti ir POLIKLINKOS vaikinai, kur visi kartu turėjo pasirodymą Siemens arenoje, RADIOCENTRO apdovanojimuose.

2006 m. Gabrielė dainavo su Taja ir Kostu Smoriginu per Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo šventę, kuri buvo Vilniaus Katedros aikštėje.

Gabrielės dainavimui daug įtakos ir patirties davė koncertai Lietuvos pajūriuose, kur ji pasirodydavo kartu su savo mama, bei kitais žinomais atlikėjais, tokiais kaip Stasys Povilaitis, Yva, Vytautas Šapranauskas, Arūnas Sakalauskas, Ruslanas Kirilkinas ir kt.

Gabrielė dainavimo pamokas lankė pas Rositą Čivilytę.

Pastaruoju metu Gabrielė Lietuvos scenoje pasirodydavo kartu su Latvijos atlikėju Lauriu Reiniksu.

Su solinėmis dainomis Gabrielė dalyvavo Tv projektuose „Ištiesk gerumui ranką“, „Yra šalis“.

Gabrielė domisi ir šokiais. Lankydama „ANT“ hiphopo šokių studiją, konkurse „NORIM KILT“ laimėjo 1 vietą. Turi nemažai praktikos kaip go-go šokėja.

Taip pat Gabrielė yra dalyvavus kaip modelis įvairiuose mados renginiuose.

2014 metų pavasarį Gabrielė pasirašė kontraktą su prodiuserine kompanija „Evolution Heaven“ bei pasirinkusi sceninį vardą VASHA pradėjo savo solinę karjerą.

Debiutinė VASHOS daina „Pistonai balionai“, bei video klipas klausytojus pasiekė gegužės viduryje.

Šiuo metu atlikėja intensyviai dirba įrašų studijoje kartu su tokiomis Lietuvos muzikos žvaigždėmis – prodiuseriais, kaip Gintaras Reklaitis (dirbęs su grupėmis „69 danguje“, „Naujieji Lietuviai“, „Mercy dance“), Kęstutis Ruzgys (dirbantis su Kastyčiu Kerbedžiu, Taja, Artūras Butkevičius (dirbęs grupių „Foje“, „Naktinės personos“, „Žas“ vadybininku, Vytauto Kernagio, Vytauto Šapranausko prodiuseriu).

 Rudenį turėtų pasirodyti ir debiutinis VASHOS albumas.

VASHA taip pat koncertuoja su populiaraus rusiško repertuaro dainomis Lietuvos klubuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (117)