Vaidas Baumila tęsia tradiciją vasarą palydėti koncertiniu turu po atviru dangumi. „Vaidas Baumila Live” pasirodymai trijuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose ir ant Marių kranto Nidoje pristatys gerai žinomus atlikėjo kūrinius „Ant mašinos stogo”, „Tai buvai tu”, „Free love” ir kitus. Kai kurie, gerbėjams gerai pažįstami kūriniai, ruošiantis šiems pasirodymams įgavo naujų skambesio atspalvių, rašoma atlikėjo pranešime spaudai.

„Vaidas Baumila Live” koncertiniam turui jis paruošė ir du naujausius singlus iš rudenį pasirodysiančio albumo. Klausytojai bus pirmieji, kurie turės progą įvertinti novatoriško skambesio dainas ir dabartinį V. Baumilos kūrybinį etapą.

„Mano muzika – tai aš, toks koks esu – atviras, kartais ironiškas, kartais užsisvajojęs, ir be galo mylintis tai, ką darau. Pristatysime publikai tai, ką paruošėme ir lauksime jų įvertinimo,” – į vasaros turą klausytojus kviečia atlikėjas. „Tie, kas jau yra buvę mūsų pasirodymuose, žino, kad publikai visuomet atiduodame visą save. Būnant taip arti publikos, matant klausytojų spindinčias akis, pasikrauname energijos toliau dirbti ir eiti pirmyn,” – prieš vakaro pasirodymą sako atlikėjas.

Vilniuje koncertinį turą atidaryti scenoje Vaidui padės viešnia – Monika Pundziūtė-Monique. Neseniai savo debiutinį koncertų turą pabaigusi jaunoji atlikėja prisijungs ir prie Vaido pasirodymų. Gerbėjams atlikėjai dovanos pamėgtą ir Auksinio bei Platininio disko apdovanojimus atnešusį kūrinį „Dviese”.

„Su dainai „Dviese” prasidėjo mano kaip dainininkės kelias, ji atnešė mums du apdovanojimus ir aš be galo džiaugiuosi, kad teko dirbti būtent su Vaidu. Šiandien „Vaidas Baumila Live” koncerte ne tik dainuosiu duetą, bet ir toliau stebėsiu, mokysiuosi ir imsiu pavyzdį iš Vaido, kaip nuo pirmos sekundės ir pirmųjų akordų reikia pavergti publikos širdis bei užkrėsti savo gera nuotaika,” – kolegai sėkmingo koncertinio turo linki Monique.

„Vaidas Baumila Live” Vilniuje „Vasaros terasoje” rugpjūčio 23 d.; rugpjūčio 24 d. Nidoje – Prieplaukos vyninėje; rugpjūčio 25 d. Klaipėdoje – „Sky21 Terrace by Barbar'a” ir rugpjūčio 26 d. Kaune „Adform” (buvusiame „Ryšių”) kiemelyje. Koncertų pradžia 20 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)