Vaidas ir Monika DELFI pasakojo, kad dovaną gerbėjams padovanos jau rytoj, lapkričio trečiąją. O laukti tikrai yra ko. Anot atlikėjų, eksperimentuojant gimė išties užburiantis vaizdo klipas.

Pasidomėjus, ar lengva buvo sukurti duetą iš scenos vilko ir naujokės, jiedu tik nusišypsojo, o Vaidas pažėrė komplimentų Monikai: „Neįtikėtinai paparsta. Toks jausmas, kad ji jau yra scenos senbuvė, kuriai nereikia pamokų, kaip ir ką daryti. Atrodo, kad ji visiškai be pastangų susigyveno su Vytauto Bikaus kūriniu“.

M. Pundziūtė DELFI pasakojo, kad labai apsidžiaugė gavusi pasiūlymą i nė nedvejojo. „Pasiūlymą priėmiau ne tik lengvai, bet ir su stipriu noru, – šypsojosi Monika. – O ir Vaido iniciatyva buvo didelė. Darbas su Vaidu, visos emocijos, vakarai studijose, filmavimas – visa tai – didelis ir gražus įspūdis.“

Beje, romantiškos dainos vizualizacija vaizdo klipe pateikiama labai netikėtai. „Nesitikime, kad jį supras kiekvienas klausytojas, bet mums jis labai patinka“, – paslaptingai ir intriguojančiai kalbėjo duetas, paragindamas gerbėjus kuo akyliau sekti naujienas ir laukti vaizdo klipo premjeros.

Vaizdo klipo filmavimo užkulisiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)