Pagal „This Time“ vizualizacijos sumanymą, drauge su šių metų „eurovizininkais“ V. Baumila ir M. Linkyte klipe galėjo įsiamžinti ir daugybė kitų porų ar tiesiog jaunų, gerai nusiteikusių žmonių.

Klipo filmavimas – tik ledkalnio viršūnė nesibaigiančių pasiruošimo darbų vandenyne. Vaidas ir Monika dar įrašinės dainą prancūzų ir vokiečių kalbomis, o balandį vyks į mažąją „Euroviziją“ Amsterdame. Prieš kelias savaites jie filmavo „eurovizinį“ atviruką, pasirodymo tobulinimo reikalais dviem dienoms vyko į Berlyną.

Atlikėjai į Vieną iškeliaus gegužės 12 dieną, mat jau gegužės 14-ąją jų laukia pirmoji repeticija. DELFI primena, kad Lietuvos atstovai pasirodys antrojo pusfinalio pirmoje dalyje, gegužės 21 dieną. Didysis „Eurovizijos“ finalas vyks gegužės 23 dieną.

Klipo filmavimo akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (186)