V. Bareikį parašyti tokią dainą įkvėpė vidiniai atradimai. „Pradėjęs galvoti apie marozo geną, priėjau išvados, kad mes visi jį turime. Kartais jis prasimuša ir kultūros pasaulio žmonėms, kurių negalėčiau pavadinti primityviais, - sako Vidas. – Mano dainos tekstas - „be galo myliu mamą / pusbrolis – Londėj / klausausi Selo ir Jazzu“, iš tiesų tinka daugeliui lietuvių. Mane patį devyni iš dešimties punktų atitinka. Taigi, aš, kaip ir tu – marozas!“

Reaguodamas į šou aktualijas, Vidas ne tik pristato savo rimtą ir prasmingą kūrinį, bet ir jo vaizdo klipą, kurį susuko per rekordiškai trumpą laiką, pasinaudodamas populiaria kompiuterine programa. Ji leido autoriui savyje surasti bent aštuonias skirtingas marozų versijas.

„Kadangi viskas vyko rekordiškai greitai, klipo padžioje aš pasakau, kad dabar - gruodžio 3 diena, o po 14-os valandų šitas klipas taps vienu žiūrimiausių Lietuvoje“, - sako V.Bareikis.

„Marozas“:

Artimiausi V. Bareikio koncertai, kuriuose bus atliekamas ir naujasis kūrinys, įvyks gruodžio 11 d. „PuntoJazz palėpėje“ Kaune, gruodžio 13 d. „Tauros Lofte“ Panevėžyje, o Kūčių išvakarėse – gruodžio 23 d. „Menų spaustuvėjeVilniuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)