Su žiūrovais lietuviškai pasisveikinęs turinio kūrėjas Tune Blizzard pajuokavo, jog lietuviai į „Euroviziją“ mėgsta siųsti Monikas.

Apžvalgą vaikinas pradeda paaiškinimu, kas yra „čiūto tūto“, kad išversti į anglų kalbą šio unikalaus burtažodžio neįmanoma. Beje, jis pagyrė pasirodyme esantį gintaro motyvą.

„Monika pasipuošusi gintarais, tai duoklė baltiškoms šaknims, jos auskarai ir suknelė gintaro spalvos“, – apie atlikėjos aprangą komentavo turinio kūrėjas.

„Nuostabu ir stipru“, – išgirdęs dainos „Stay“ priedainį nuostabos neslėpė vyras.

„Žmonės tikrai skanduos „čiūto tūto“ aš esu tuo garantuotas!“, – spragsėdamas pirštais konstatavo Tune Blizzard.

Apibendrindamas M. Linkytės dainą, jis negailėjo gražiausių žodžių ir teigė, kad pasirodymas garantuotai papuls į geriausiųjų penkioliktuką.

„Nors Lietuva niekada nėra laimėjusi „Eurovizijos“, bet lietuviai drąsūs žmonės, jie nebijo rizikuoti ir man tai labai patinka“, – pradėdama apžvalgą teigė "Eurovizijos" tinklaraštininkė Alesia Michelle iš JAV.

„Monika mums jau žinoma, ji dainuoja gerai, atrodo gerai, jos balsas - kaip šviežias oro gurkšnis eurovizinėje scenoje“, – nuomonę išreiškė video turinio kūrėja.

„Komplimentai jos odai, jos plaukai atrodo gerai“, – apie Monikos Linkytės išvaizdą sakė ji.

Alesiai Michelle taip pat patiko M. Linkytės dainoje skambantys „čiūto tūto“ folkloriniai motyvai.

„Nors daina man neperduoda laimėtojos energijos, bet Monika kompetentinga atlikėja. Daina puiki, bet ar ji pateks į finalą, štai čia yra klausimas?" – komentavo Michelle.

Tiesa, Alesia sukritikavo Monikos suknelės pasirinkimą: „šis aprangos pasirinkimas man siunčia kokteilinės suknelės energetiką, aš tokią vilkėčiau eidama vakarieniauti su draugais“.

„Daina nuostabi, priedainis įsimenantis, bet ar to pakaks patekti į finalą, aš nežinau“ – apžvalgą užbaigdama sakė Alesia.

„Lietuviai šiais metais į konkursą įneša unikalumo. Man patinka lietuviai, jie visada mąsto ir daro kitaip“, – pradėdamas apžvalgą sakė turinio kūrėjas Luke White.

„Nuostabi tonacija, nerealus vokalas, man labai patinka tautiniai motyvai“, – nuomone dalijosi jis.

„Koks vokalas, koks balso valdymas – nuostabu“, – Monikos balsu negalėjo atsistebėti Luke White.

„Nuostabus ritmas, tautiniai motyvai, ši daina sukurta sėkmei“ – palankumą dainai išreiškė turinio kūrėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)