Pirmasis, sausio viduryje įvykęs „Dviese Live“ koncertas su saksofono virtuozu Aleksandru Raičenoks sulaukė gausybės ovacijų ir didžiulio auditorijos susidomėjimo, rašoma centro pranešime spaudai.

„GCW lankytojai puikiai įvertino nepaprastai profesionalų „Dviese Live“ žvaigždžių pasirodymą. Todėl, po neilgos pertraukos šis projektas vėl sugrįžta į „Champagne Bar“ – šįkart su vienu įspūdingiausių moteriškų vokalų Lietuvoje“, – sakė GCW projekto koordinatorė Jūratė Bitinaitė. Nors Baiba Skurstene – dar jauna atlikėja, Vilniaus kolegijoje baigusi džiazinio dainavimo specialybę, šiuo metu ji pati dėsto vokalo specialybės studentams. Lietuvoje mergina sužibėjo ir buvo puikiai įvertinta džiazo festivaliuose „Kaunas JAzz“, „Birštonas Jazz“, „Vilnius Mama Jazz“.

Dainininkei netrūksta pasiūlymų dalyvauti įvairiuose muzikiniuose projektuose. Baiba bendradarbiauja su „Skamp“ muzikantais, „Tabami projects“, „A.I.R Orchestra“ ,“Baltic Project“, „Inculto“ (kaip pritariančioji vokalistė), „El Quadro“. Drauge su džiazo muzikantais E.Kanevičiumi, E.Armonu, D.Rudžiu ir V.Smolsku mergina yra įkūrusi ir savo vardu pavadintą „Baiba`s jazz quintet“.

B. Skurstene specialybė – džiazinis dainavimas, tačiau iš kitų džiazo vokalisčių ši atlikėja išsiskiria savo universalumu ir sugebėjimu įsijausti į visiškai skirtingų stilistikų ir žanrų muziką – R&B, reggie, house, ir kita.

„Dviese Live“ – tai projektas, kurio metu bendroms improvizacijoms sujungiamos elektroninės ir gyvai atliekamos muzikos talentų pajėgos. „Dviese Live“ vakaro pradžia 22 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją