„Ne pirmą kartą kursiu paveikslą koncerto metu, kai garsas, spalva, poezija ir tapyba susijungia į vientisą simbiozę. Taigi apie tokio kūrinio sukūrimą kartu su Erica Jennings kalbėjomės jau seniai...“, – idėją trumpai reziumavo menininkas S. Staniūnas.

„Norėčiau pasveikinti visus susirinkusius su artėjančiomis šventėmis ir kartu su jumis sukurti geros energijos ir geros atmosferos vakarą“, – tokiais žodžiais Erica pasveikino koncerto svečius, tarp kurių užsikrėsti šventine nuotaika atvyko ir keletas artimų E. Jennings draugų: Robertas Kalinkinas su šeima, Jurgis Brūzga, Ericos Jennings tėvai su sese Deidre, Justinas Jarutis su žmona ir kt.

Viso koncerto metu dainininkė ir dainų autorė žongliravo solinės kūrybos singlais bei gerai žinomais kalėdiniais hitais. Beje, vieno iš jų autorė – pati Erica.

Puikiai visiems lietuviams pažįstamą kone kalėdinį himną „Coming Home for Christmas“ atlikėja parašė dar 2002 m. Taip pat iš savo kūrybos perlų šįvakar Erica atliko „Lovely Day“, „Leading Me Home“, „The Perfect Time“ ir kt.

Kalėdinę nuotaiką užtvirtino ikoniškų kūrinių koveriai „Wham!“ – „Last Christmas“, Mariah Carey – „All I Want for Christmas is You“, Brenda Lee – „Rockin' Around the Christmas Tree“ bei kt., kuriuos Erica pati be galo mėgsta .

„Man Kalėdos – meilė ir šviesa. Tai laikas, kai norisi būti su savo mylimais žmonėmis, kai norisi įvertinti prabėgusius metus, kai norisi dalintis su kitais“, – po koncerto kalbėjo E. Jennings.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)