Nepaisant to, kad "AllStars" vaidina populiariame TV seriale “StarStreet”, grupės albumas liko beveik nepastebėtas. Nepadėjo ir tai, kad “Allstars” albume buvo nemažais hitais tapusios dainos “Best Friends”, “The Land Of Make Believe” ir “Back When”.

Gegužės mėnesį pasirodęs darbas perkamiausių Jungtinės Karalystės albumų sąraše buvo pasiekęs vos 43 vietą. Dabar duodami interviu, "AllStars" nariai ieško kaltų.

“Tikėjausi visiškai kitokio rezultato”, - sako Sam Bloom. “Maniau, kad mes pasieksime aukščiausią penketuką ir būsime labai populiarūs”.

Kita grupės narė Thaila Zucchi tvirtina, kad grupės startui buvo pasirinktas blogas laikas. “Tuo pačiu metu buvo suformuota TV konkurso “PopStars” grupė "Hear’Say", o tai turėjo nemažą įtaką mūsų populiarumui”, - sako dainininkė.

Įniršę grupės gerbėjai taip pat neslepia savo pykčio. “Dėl susidariusios situacijos įrašų kompanija turėtų kaltinti tik pati save”, - tvirtina 23 metų "AllStars" fanas Alan Burt. “Atrodo, kad ji beveik nereklamavo "AllStars". Prisiminkite, kada grupė paskutinį kartą buvo laidose "CD:UK” ar “Top Of The Pops”? Tai tikras nusikaltimas. Jų albumas yra vienas geriausių 2002 m. popmuzikos darbų. Gėda, kad talentingą grupę “nužudė” ne kas kitas, o jos įrašų kompanija”.

Nepaisant sutarties nutraukimo, "AllStars" neatšaukė savo koncerto, turinčio įvykti liepos 6 d. Londono “Mardi Gras” arenoje.