„Twenty One Pilots“ taip pat paskelbė surengsiantys virtualų koncertą „Twenty One Pilots – Livestream Experience“ – tai bus pirmas toks grupės koncertas. Į jį vaikinai pakvies gegužės 22-osios naktį (3:00 val. nakties Lietuvos laiku). Bilietus į renginį galima įsigyti oficialiame grupės puslapyje, rašoma pranešime spaudai.

Naująjį albumą karantino metu nuotoliniu būdu parašė ir prodiusavo grupės lyderis Tyleris Josephas kartu su grupės būgnininku Joshu Dunu. „Scaled And Icy“ nagrinėja naujos realybės padiktuotas emocijas: nerimą, vienišumą, nuobodulį ir abejojimą tuo, ką darai.

Kurdami albumą vaikinai turėjo išlipti iš komforto zonos ir pamiršti įprastą albumo kūrimo procesą studijoje. To rezultatas – naujoviškas dainų rinkinys, padedantis pamiršti nesėkmes ir kviečiantis prisiminti tik tai, kas buvo gera ir pozityvu.

2020-aisiais „Twenty One Pilots“ išleido kūrinius „Level of Concern“ ir „Christmas Saves The Year“. „Level of Concern“ dvylika savaičių išbuvo „Alternative Radio“ topo viršūnėje ir Top 25 „Billboard Hot 100“ tope. RIAA kūrinį įvertino auksu, o Amerikos muzikos apdovanojimuose grupė pelnė „Mylimiausio alternatyviojo roko atlikėjo“ statulėlę.

2020-aisiais „Twenty One Pilots“ pateko į Gineso rekordų knygą – kūrinio „Level of Concern“ vaizdo klipas tapo ilgiausiu klipu pasaulyje. Niekad nesibaigiantis „Level of Concern“ vaizdo klipas, kuriame buvo sudėti gerbėjų siųsi vaizdo įrašai, transliuotas net 177 dienas.

„Scaled And Icy“ yra pirmas „Twenty One Pilots“ studijinis albumas pasirodantis po prieš trejus metus išleisto RIAA platina įvertinto LP „Trench“. Albumas iki šios dienos perklausytas daugiau kaip du milijardus kartų. „Grammy“ nugalėtojų duetui albumas taip pat padėjo sumušti asmeninį rekordą – per pirmąją savaitę JAV parduota daugiau kaip 175,000 albumo kopijų. Šis fenomenalus albumas pasaulyje perklausytas du milijardus kartų, TRENCH „Twenty One Pilots“ pelnė pirmąsias vietas „Top 5“ topuose: JAV, Didižiojoje Britanijoje, Belgijoje, Kanadoje, Suomijoje, Vokietijoje, Airijoje, Italijoje, Škotijoje, Švedijoje, Australijoje, Naujojoje Zelandijoje ir Nyderlanduose.

TRENCH tokie auksu ir platina įvertinti kūriniai kaip „The Hype“, „Chlorine“ ir „Jumpsuit“ vėliau tapusi greičiausiai į „Billboard“ alternatyviojo topo pirmąją vietą šovusia daina, ji taip pat duetui pelnė „Grammy“ nominaciją („Geriausia roko daina“). Albume taip pat kūriniai „Nico And The Niners“, „Levitate“ ir „My Blood“.

2019-aisiais „Twenty One Pilots“ paskelbė, kad visi 2013-ųjų LP VESSEL kūriniai buvo įvertinti auksu ir platina. 2015-ųjų LP BLURRYFACE tapo pirmuoju „Twenty One Pilots“ albumu, kuriam pavyko auti tokį įvertinimą – pasaulyje „Twenty One Pilots“ yra vienintelė grupė, kuriai pavyko tai pasiekti su dviem albumais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)