Superhito „Say So“ atlikėja Doja Cat visame pasaulyje išpopuliarėjo pernai. Ir nors pandemijos metu į muzikos topų viršūnes šovusi amerikietė neturėjo galimybės pasirodyti festivaliuose ar koncertuoti skirtingose pasaulio šalyse, ji sugebėjo užmegzti glaudų ryšį su savo gerbėjais.

Doja Cat išnaudojo laiką karantine ir subūrė didžiulę sekėjų armiją socialiniuose tinkluose. Tačiau ne madingais ir išblizgintais įrašais ji atrado vietą gerbėjų širdyse, o nuotaikingais ir dažnai netgi keistais klipukais.

Doja Cat

O vienas mėgstamiausių Doja Cat bendravimo būdų su savo gerbėjais – iššūkiai. Socialiniame tinkle „TikTok“ ji neseniai metė dar vieną karštą iššūkį pavadinimu „silhlouettechallenge“. Jo metu skambant dainai „Streets“ Doja Cat ragina nufilmuoti savo kūno siluetus.

Doja Cat „silhlouettechallenge“:

Oficialiame Doja Cat singlo „Streets“ vaizdo klipe šis iššūkis taip pat yra atkartojamas. Tačiau klipo vinimi tapo ne tai, o kone siaubo filmą primenantis siužetas. Pagrindinį vaidmenį klipe kartu su Doja Cat atliko Oprah Winfrey prodiusuojamo serialo „Queen Sugar“ žvaigždė Kofi Siriboe.

Doja Cat – „Streets“:

Naujausias Doja Cat singlas „Streets“ kone visus šiuos metus laikosi aukštose pozicijose pasaulio ir Lietuvos muzikos topuose. Tiesa, kol kas neskelbiama, ar būtent šį kūrinį Doja Cat atliks jau šį sekmadienį vyksiančioje „Grammy“ muzikos apdovanojimų ceremonijoje.

„Tai bus labai spalvingas, bet kartu ir paslaptingas pasirodymas“, – specialiame interviu „ET Canada“ užsiminė dainininkė.

Doja Cat yra nominuota netgi trijose „Grammy“ kategorijose. Viena jų – „Geriausia nauja atlikėja“. Beje, dainininkė jau pateko į specialų „Forbes“ sąrašą, kuriame yra minima kaip vienas ypatingiausių 2020 m. muzikinių proveržių. Taip pat Doja Cat atsiėmė geriausios muzikos naujokės apdovanojimą „MTV“ vaizdo klipų apdovanojimų ceremonijoje pernai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)