Jai skirtame vaizdo klipe kartu su autoriumi nusiflmavo ir neseniai prestižinių „Nickelodeon Kids' Choice Awards 2022“ apdovanojimų ceremonijoje „Lietuvos mėgstamiausio nuomonės formuotojo" kategorijoje triumfavęs Andrius Talžūnas.

„Ši vasara trepui yra išskirtinė. Galiu sakyti, kad vien mano studijoje kas trečią naktį gimsta po naują temą dainai. Per kelis mėnesius tiek aš, tiek kiti atlikėjai, kuriems kuriu, pristatys publikai net kelis albumus“, - pasakoja West One.

„Reikalai“ taip pat taps jo paties dainų rinkinio dalimi. Didžioji jo dalis ne tik skambės muzikos platformose, bet ir įgaus vizualų pavidalą.
„Planuojame pristatyti bent penkis vaizdo klipus, tad, laiko poilsiui lieka nedaug. Įkvėpimo semiuosi iš kelionių, sutiktų žmonių, todėl tai, apie ką dainuojam, kažkieno tikrai yra patirta“, - sako West One.

Vienas iš didesnių projektų šiuo metu yra ir reperio Renato Lores albumas, kurį West One prodiusavo su savo komanda Chromatic Beats.
„Auga jauna treperių karta, muzika pasakojanti savo aktualijas. Tai – žinutės, kurias reikia tinkamai išgirsti“, - užsiminė autorius ir prodiuseris.

West One - „Reikalai“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją