Visi džiaugėsi vasara, muzika ir pramogomis. O pastarųjų – gausybė kiekviename žingsnyje: įkurtas miestelis su palapinėmis, siūlančiomis interaktyvius žaidimus su virtualios realybės akiniais, ar įsigyti rankų darbo papuošalą bei įdomesnį drabužį, pasižiūrėti trumpametražį filmą ir begalė kitų veiklų šalia trijų muzikos scenų.

Ryškiausi muzikiniai pasirodymai buvo ypač skirtingi: pirmasis – latvių kilmės atlikėjo iš Amerikos „Lauv“, daugeliui puikiai pažįstamo iš tokių pop hitų kaip „I like me better“ ir „The other“, taip pat tamsos princu“ praminto Nicko Cave'o ir jo grupės The bad seeds jaudinantis veržlaus roko manifestas.

Pirmąsias dvi festivalio dienas lepinęs nuostabus oras bei saulė džiugino ir sekmadienį – pavyzdingai, lyg būtų suplanuota. Kaip ir visų atlikėjų pasirodymai – prasidėję lygiai tuo metu, kaip skelbiama programoje. Kai kurie lankytojai skundėsi per dideliu karščiu, tačiau maža tai problema, kai visai šalia buvo galima atsivėsinti ramiame Rygos įlankos vandenyje.

Antrosios ir trečiosios dienos festivalio akimirkas kviečiame pamatyti nuotraukų galerijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją