2005-aisiais tarsi iš niekur atsiradęs ir klausytojų bei kolegų muzikantų itin teigiamai įvertintas „Golden Parazyth“ lig šiol išlieka vienu produktyviausių vardų Lietuvos elektroninės muzikos scenoje.

Šiuo metu dviejų narių – GP ir K@ – grupė jau yra išleidusi tris albumus ir du EP, subūrusi šimtus ištikimų klausytojų Lietuvoje ir pamažu burianti juos užsienyje. „Golden Parazyth“ skambesys varijuoja nuo tamsios atmosferiškos ir energingais ritmais pulsuojančios elektronikos bei IDM iki synthpop‘o. Viskas pagardinta išskirtinio tembro ir specifinio tarimo GP vokalu.

Per visą šį laiką „Golden Parazyth“ Lietuvoje pasiekė praktiškai viską, ką galima nuveikti alternatyvios muzikos scenoje. Kur eiti toliau? Giedrius sako, kad fotografuotis „Žmonėms“ ir paskui sulaukti „prie tvoros klykiančių trylikamečių“ yra ne visai tai, ko jis norėtų.

Golden Parazyth” koncerto pradžia - 18.00 val.

Po „LRT Opus Ore“ vėliava jau grojo viena geriausių šalies alternatyvios muzikos grupių „Fusedmarc“ ir šiuolaikines klezmerių ir Balkanų muzikos interpretacijas kuriantys „Banda Dzeta“ ir alternatyvios muzikos rinktinė „Kurak“.

Kviečiame pasižiūrėti daug pagyrų ir atsiliepimų sulaukusių „Kurak“ koncerto įrašą:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)