Nuo šiol kasmet planuojamoje rengti elektroninės muzikos fiestoje Radistų kvietimu koncertuos viena didžiausių šių metų šokių muzikos žvaigždžių EDX. Kartu su juo Trakų pilies kieme gerą nuotaiką sprogdins garsiausi mūsų šalies atlikėjai.

„Po fantastiško festivalio „Radistai Village‘16“, kuris vyko praėjusį savaitgalį, visus negalėjusius dalyvauti kviečiame į į Trakų pilį. Neabejojame, kad čia vyksiantis naujasis mūsų festivalis „Radistai Castle“ legendinės pilies kiemą pavers geriausiu šokių muzikos klubu po atviru dangumi“, – sakė J. Nainys.

„Pagrindinė šių metų žvaigždė bus didelį gerbėjų būrį turinti viena didžiausių šių metų šokių muzikos žvaigždžių EDX. Jam talkins garsiausi mūsų šalies atlikėjai, todėl garantuojame, kad ši naktis bus viena karščiausių šią vasarą“, – sakė Rolandas Mackevičius.

Šį šeštadienį pirmą kartą rengiamoje elektroninės muzikos fiestoje „Radistai Castle“ gros šveicarų kilmės muzikos prodiuseris ir DJ‘us EDX, kurio tikrasis vardas Maurizio Colella. EDX yra vienas žinomiausių elektroninės šokių muzikos atlikėjų pasaulyje, savo pasirodymus rengiantis garsiausiuose pasaulio klubuose Majamyje, Los Andžele, Las Vegase, Niujorke, San Paule, Rio De Žaneire, Seule ir Sidnėjuje. „Beatport“ skelbiamame „Best Progressive House Artist“ sąraše EDX (kartu su Deadmau5 ir Eric Prydz) patenka į geriausių trejetą. Populiariausių topuose karaliaujantis DJ‘us dirba su pačiomis ryškiausiomis žvaigždėmis: Axwell, Benny Benassi, Kelis, Deadmau5, Armand Van Helden, Bob Sinclar, „Kaskade“, Armin Van Buuren, Steve Angello, Dubfire ir kitais.

Kartu su EDX pirmą kartą rengiamame vienos dienos festivalyje gros geriausi mūsų šalies elektroninės muzikos atstovai: „Curly Music“, G-Spot DJs, Rembo ir patys Radistai DJs.
„Curly Music“ yra dviejų valandų radijo stoties „Zip FM“ muzikinė laida, kurioje DJ‘us Vytautas Morkus pristato daugybę dar niekur neišleistų kūrinių, daug šokių aikštelėse patikrintų ir vardą užsitarnavusių darbų, garsiausių pasaulio ir Lietuvos atlikėjų miksų.

Kauno DJ‘ų komandą G-Spot DJ‘s sudaro Mr.Sn0pis (Audrius Šimanauskas) ir Kaunis G (Kaunis Grigaliūnas). Jų renginys „Models & Bottles“, jau spėjo tapti lankomiausia renginių serija Kaune. G-Spot DJ‘s yra kartu groję su visais geriausiais Lietuvos didžėjais: Ignu, Jovaniu, Donatello, Lauriu Lee ir daugeliu kitų. Taip pat jie yra oficialūs Kauno „Žalgirio arenos“ didžėjai ir groja kiekvienose čia vykstančiose krepšinio varžybose.

Modestas Švoba labai mėgsta muziką ir nori dalytis ja su aplinkiniais. Modestas, kartu su Luku Juodikiu, yra ne tik radijo laidų vedėjai, bet ir vieno populiariausių tinklaraščių „Rembo Music“ autoriai.

Liepos 30 d. Trakų pilies kieme vyksiančią pirmąją šokių muzikos naktį „Radistai Castle“ kartu su Radistais rengia didžiausias Baltijos šalių koncertų organizatorius „Live Nation Lietuva“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)