„90-ųjų muzikines madas ir tai, ką tuo metu grojau geriausiose Vilniaus diskotekose, vėliau bandžiau perteikti ir savo dainose. Visai neseniai prisiminęs tuos laikus, į vieną vietą surinkau populiariausias savo dainas, kurių dauguma gimė būtent devintajame dešimtmetyje. Jas pabandžiau įrašyti naujai, palikdamas tik senas melodijas ir tekstus, o garsą „pasiskolindamas“ jau iš dabarties tendencijų. Taip gimė naujas mano albumas, kuris dienos šviesą išvydo dar praėjusį mėnesį“, – pranešime spaudai pasakoja T. Augulis.

Vienai iš albumo dainų „Pasimatymas (Mano Mieloji Mh - Aha)“ atlikėjas su komanda sukūrė ir naują vaizdo klipą, kurį filmuoti sąmoningai pasirinko vienoje gražiausių Vilniaus terasų.

„Namuose turiu didelę terasą, iš kurios matosi miestas, keliaudamas visada renkuosi vietas, kurios turi terasas su įspūdingais vaizdais – man tokiose vietose tiesiog gera ir gražu būti, ten gimsta geriausios idėjos ir smagiausi pokalbiai. Tad ir naująjį klipą, žinojau, norėsiu filmuoti ne klube ar studijoje, bet aukštai virš miesto, kur atsiveria įspūdinga Vilniaus panorama. Iš karto pagalvojau apie „Verslo trikampio“ terasą, kurioje ir pasirinkome filmuoti vaizdo klipą“, – sako T. Augulis.

Dainininkas pažymi, kad nauja dainos „Pasimatymas (Mano Mieloji Mh-Aha)“ versija ir jos vaizdo klipas tarsi simbolizuoja naują atlikėjo karjeros etapą: „Po truputį grįžtu į muzikos sceną, tačiau jau visiškai kitokią – taisyklės, tendencijos ir mados jau visiškai kitokios nei buvo 90-aisiais. Norėdamas joje būti, turiu pasikeisti bei modernėti ir pats. Visą savo karjerą stengdavausi išbandyti ir gerbėjams parodyti viską, kas tuo metu buvo moderniausia – pradedant aparatūra, baigiant tuo metu neįprastomis idėjomis. Taip ir dabar – grįždamas prie koncertų noriu tą daryti ne bet kaip, bet taip, kaip reikalauja šių dienų tendencijos.“

Vaizdo klipe be T. Augulio taip pat filmavosi ir grupė, su kuria atlikėjas planuoja koncertinį turą: dainininkė Guoda Gailiūtė, Kiril Jurjev (klavišai), Jonas Lengvinas (mušamieji), Artūr Zaikovski (gitara).

„Kai burtis ir linksmintis bus ir vėl visiškai saugu, iš karto pradėsime koncertinį turą su naujo albumo „Audio 90“ programa. Nekantrauju, kol vėl galėsiu atsistoti ant scenos ir susitikti su gerbėjais. Esame paruošę pilną programą su naujai skambančiomis geriausiomis mano 90-ųjų dainomis. Tikiu, kad dabar, kai tų laikų stilistika grįžtą į madą, pats metas prisiminti ir sugrąžinti tai, ką geriausio tuo metu esu sukūręs“, – sako T. Augulis.

Naujajame T. Augulio šokių muzikos albume „Audio 90“ klausytojai ras 11 populiariausių atlikėjo kūrinių, tarp kurių ir hitais tapę „Pasimatymas (Mano Mieloji Mh - Aha)“, „Mano Saule“, „Sąnariai“ ir kiti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)