„Nežinome, kas tai sukūrė – ką tik sulaukėme šio vaizdo įrašo. Jis nuostabus. Ačiū, gerbiamas prezidente“, – angliškai instagramo paskyroje dalydamiesi netikėta savo dainos versija rašė grupės „The Roop“ nariai.

Daina „On Fire“ perkurta toli gražu ne pirmą kartą. Anksčiau „Delfi“ kvietė pasiklausyti grupės „4 strings“ variantą, kuris buvo atliktas styginiais instrumentais.

„Siaučia du VIRUSAI. Nuo vieno mes apsisaugosime, o kitą mes skleidžiame pačios. Jeigu jau sirgti virusu – tai ne korona, o tik „The Roop“, – prie vaizdo įrašo pajuokavo grupės narės.

Roko muzikos šalininkas Giedrius Balčiūnas, geriau žinomas Jumbo pseudonimu, taip pat užsikrėtė grupės „The Roop“ virusu. Hitu tapusį kūrinį jis pergrojo elektrine gitara.

Dainą perdainuoti nusprendė ir dainininkė Raminta Naujanytė-Bjelle. „Mano mylimiausia „Eurovizijos“ daina“, – dalindamasi vaizdo įrašu brūkštelėjo atlikėja.

Primename, kad „Eurovizijos“ gerbėjus visame pasaulyje kovo viduryje pasiekė liūdna žinia – šių metų dainų konkursas Roterdame neįvyks dėl koronaviruso grėsmės. Nepaisant to, žiūrovai jau netrukus galės mėgautis specialia transliacija, kurioje bus pagerbti visi šalių atstovai.

Oficialus dainų konkurso puslapis paskelbė, kad EBU kartu su Nyderlandų transliuotojais NPO, NOS ir ARVOTROS nekantriai praneša džiugią naujieną apie naują šou, pavadinimu „Eurovision: Europe Shine A Light“.

Renginys bus transliuojamas gegužės 16-ąją ir truks dvi valandas. Jame bus pagerbti visi šių metų atstovai, turėję pasirodyti „Eurovizijoje“. Žiūrovai iš viso išgirs 41 dainą. Tiesa, organizatoriai pabrėžia, kad tai nėra konkursas – dalyviai tarpusavyje dėl geriausiojo vardo nesivaržys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (166)