Atvykę į Vilnių, grupės nariai iš karto įsikūrė viešbutyje „Radisson SAS Astorija“ ir papozavę fotografams iš karto nuėjo ilsėtis į kambarius, nes išvakarėse ilgai vakarojo Maskvoje. Muzikantai taip pat užsisakė masažo paslaugas, o vakare planuoja pasižvalgyti po Vilnių arba keliauti į Trakus. „Jau spėjau pastebėti, kad Vilnius yra gražus miestas, todėl vakare būtinai eisiu pasivaikščioti. Neabejoju, kad čia gerai praleisime laiką“, - sakė grupės vokalistas Keithas Flintas.

„The Prodigy“ turo koncertas turėjo įvykti dar balandžio mėnesį, tačiau buvo perkeltas dėl grupės vokalisto Keitho Flinto ligos. Dabar grupės muzikantai jaučiasi puikiai ir sėkmingai tęsia turą - praėjusį savaitgalį „The Prodigy“ sugrojo Sankt Peterburge ir Maskvoje, tad tikisi pavykusio pasirodymo ir Vilniuje. Iš Vilniaus „The Prodigy“ keliaus į Angliją, kur tęs savo gastroles.

„Apgailestaujame dėl perkelto koncerto, taip nutinka labai retai, tačiau mes jau atvykome ir nekantraujame susitikti su savo klausytojais“, - sakė grupės kompozitorius Liamas Howlettas.

Legendinės britų grupės pasirodymą Vilniuje apšildys populiarus lietuvių didžėjus Ignas i.v., taip pat 30 minučių programą atliks rusų grupė „Avalon“, apšildžiusi „The Prodigy“ koncertus Sankt Peterburge ir Maskvoje. Į Vilnių „Avalon“ muzikantai pasisiūlė atvykti patys ir koncertuoti be honoraro.

Antradienį po koncerto įvyks oficialus „The Prodigy“ vakarėlis sostinės klube „Connect“. Bilietus į „The Prodigy“ koncertą galima įsigyti visose „Tiketos“ prekybos vietose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją