"Mandragora" T.Ė.T.Ė. apdovanojimuose
Tačiau miniai prasiskyrus, muzikantas krito ant žemės ir patyrė rimtą sužalojimą. G. Ganseniauskui po šio įvykio buvo atlikta kelio girnelės operacija.

Šis lietuvio šuolis pateko į MTV laidą „Ridiculousness", kurioje užfiksuoti šypseną keliantys žmonių šuoliai nuo scenos.

Apie tai, kad "Mandragoros" muzikanto nesėkmingas šuolis T.Ė.T.Ė. apdovanojimuose taip pat buvo įtrauktas į MTV laidą, neseniai sužinojo alternatyviosios muzikos apdovanojimų vienas iš rengėjų Vilius Alesius.

"Galima sakyti, tai T.Ė.T.Ė. renginio debiutas MTV eteryje, - sakė "Skamp" narys. - Žinoma, visi puikiai supranta, kad į tai nežiūrime rimtai ir nesureikšminame. Tačiau tai buvo įspūdingas vaizdelis, kurį nesmagu prisiminti, ko gero, tik pačiam "Mandragora" muzikantui".

"Mandragora" muzikanto šuolis
V. Alesius tikino, kad šiais metais "Mandragora" metalistai taip pat bus pakviesti tarp apdovanojimų svečių.

"Mandragora" koncertavo "Kablyje" per šių metų T.Ė.T.Ė. pristatymą. Tačiau ar jie lips į sceną per ceremoniją - kol kas nežinia, nes dar neaiškūs nominantai", - sakė organizatorius.

"Mandragora" muzikanto šuolį nuo scenos galite pamatyti čia:

T.Ė.T.Ė. apdovanojimų fragmentas - MTV laidoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)