Šiais metais organizatoriai orientuojasi į vyresnius žmones, todėl į šventę bus įleidžiami asmenys nuo 18 metų.

"Šiemet nusprendėme nesiekti masiškumo, o kurti subtiliai rafinuotą pramogą. Šis "Techno Valentino" išsiskirs ne tik scenografijos, garso bei šviesos kokybe, bet ir visų šių elementų integralumu", - šventės organizatorių kompanijos "Strokes Temple" pranešime spaudai cituojamas S.Grybas.

Vasario 13 dieną Valentino dienos proga progresyvios muzikos ir lazerių gerbėjai galės linksmintis Kauno klube "Combo", o vasario 14 dieną "Techno Valentino" persikels į specialiai dekoruotos Vilniaus Profesinių sąjungų kultūros rūmus.

Pranešime spaudai teigiama, kad renginio koncepcija paremta keliomis idėjomis - "skaitmenine" ir "pūkuota". Pasak S.Grybo, pūkai dengs patalpų lubas.

Scena didžėjams bei apšvietimo ir garso sistemos bus sumontuotos salės viduryje, o šou programos vyks atskiroje scenoje. Virš scenos įrengtame dideliame vaizdo ekrane bus demonstruojama specialiai festivaliui sukurta kompiuterinė grafika ir vaizdas iš salės. Vakarėlio patalpose bus įrengtos ultravioletinės instaliacijos, lazerių ir vaizdo projekcijos.

Renginio metu kolektyvas "Progressive Design" demonstruos ekstremalaus kirpimo šou, o komanda "TomasTattoo" parodys tapybą ant nuogo kūno.

"Techno Valentino" lankytojai galės pasirinkti pageidaujamą muzikos stilių, nes tiek Vilniuje, tiek Kaune "Tecno Valentino" vyks trijose salėse.

Pagrindinėje salėje skambės ekspresyvi "techno", "electro", "deep trance", "psychodelic trance" stilių muzika.

Antroje salėje, kur bus įrengtas atskiras baras bei demonstruojama vaizdo grafika, skambės "house" ir "disco" stiliaus muzika.

Trečioje salėje, skirtoje poilsiui, skambės vis labiau Lietuvoje populiarėjanti "lounge" stiliaus muzika. Pasak rengėjų, čia bus galima sėdėti minkštuose krėsluose, bendrauti ir dideliame ekrane stebėti gamtos vaizdus.

Ypatingas "Techno Valentino" vakarėlio svečias - pasaulinio garso didžėjus iš Australijos Rif Raf. Renginyje taip pat gros žymiausi Lietuvos didžėjai: Mindaugėlis, Marius Ivanoff, Saga, Rimas Šapauskas, Benua:Alien, Hallucin, Pagalvė, Rolas, Marchius D, Erichas, Caschius, Tomie, Nova.

Renginio metu pasirodys ir progresyvios muzikos grupės: "Krimenia" iš Meksikos, "Tangomanijos" įrašų studijos prodiuserių projektas Happyendless ir prodiuseris Nitro.

"Techno Valentino" dalyvius prie durų pasitiks angelai, o viduje žvilgsnius kaitins go - go šokėjos, bikini merginos bei graikiškomis togomis vilkinčios merginos.

Organizatoriai pageidauja, kad šventės dalyviai vilkėtų rožinės ir baltos spalvos drabužiais.

Renginio organizatoriai - kompanija "Strokes Temple" - šventės dalyviams paruošė ir kitų siurprizų, tarp kurių specialiai "Techno Valentino" jubiliejui gaminama kolekcinė suvenyrų serija: sidabriniai pakabukai, puodeliai, stiklinės, atvirukai.

Renginyje už simbolinį mokestį bus galima pasidaryti šventinį makiažą, manikiūrą, nusiųsti meilės laišką, taip pat įsigyti festivalio dalyvių muzikos įrašų.

Bilietai į vakarėlį Kaune kainuoja 10-15 litų, vėliau brangs iki 20 litų. Į Vilniuje vyksiantį renginį bilietai kainuoja 20-25 litų, o renginio dieną kainuos 30-35 litai.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją