„Be abejo, kaip ir daugelis Lietuvos įžymybių, „Kitas kampas“ grupės nariai gyvena eilinį prašmatnų žvaigždžių gyvenimą. Kai turi jėgų, jie gastroliuoja po platųjį pasaulį, gyvena eiliniuose elitiniuose prabangiuose apartamentuose ir, žinoma,skraido tik privačiais lėktuvais“, - rimtai apie naujos grupės ypatumus kalba vienas jos įkūrėjų, aktorius Andrius Bružas.

Ir tai dar be viskas. Besislapstydami nuo įkyrių paparacų bei persekiojančių elito gerbėjų, miesto gatvėmis jie išdidžiai ir lėtai plaukia savo eiliniais limuzinais. Atostogauti „Eilinis elitas“ skrenda į Pietryčių Azijoje eilėmis sustatytas eilines elitines vilas ant jūros kranto, kur kiekvienas gali ištiesti kojas savo eilinėje asmeninėje jachtoje.

Tačiau neseniai susikūrusi grupė myli ir brangina savo gerbėjus. Todėl jiems labai svarbu, ką jie groja, o dar svarbiau, kas jų klauso. Grupės nariai nekantriai laukia pirmo kūrybiškai chuliganiško, persmelkto humoru improvizacijų koncerto, kuris vyks spalio 3 dieną Vilniuje, gyvos muzikos klube „Tamsta“.

Grupės nariai garsiai pasisako apie šeimos, kurios nemato mėnesiais, vertybes ir visi be išimties, be abejo, gyvena ekologišką gyvenimo būdą.

„Eilinis elitas“ ir patys nežino, kokias dainas atliks, nes koncerto metu dainų pavadinimus ir temas siūlys patys žiūrovai. Taigi, būkite pasiruošę!

„Mus žavi improvizacija, ji trykšta adrenalinu, yra kupina azarto ir nežinomybės. Mūsų kolektyve kiekvienas yra atsakingas už save, už visus– ir už elitą. Tai tarsi komandinis sportas, kuriame nėra vietos tuščioms ambicijoms, nes siekiame vieno tikslo – kūrybos. Viskas vyksta – čia ir dabar“, - vienbalsiai kalba grupės nariai.

Bet jeigu rimtai – nežiūrėkite į tai rimtai.

Koncerte dalyvauja aktoriai:

Kiril Glušajev – vedėjas, vokalas, beatbox
Audrius Bružas – vokalas, gitara, beatbox
Martynas Nedzinskas – vokalas, beatbox
Šarūnas Datenis – vokalas, lūpinė armonikėlė, beatbox
Prof. Muzikantas Dmitrij Golovanov– klavišiniai

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją