Visgi išleidęs du sėkmingus albumus kolektyvas gan netikėtai 1987 metais savo veiklą nutraukė ir į sceną grįžo tik po 12 metų pertraukos.

Praėjusiais metais grupė su trenksmu paminėjo 30-ies metų jubiliejų, kurį vainikavo leidybinė sutartis su žymia leidybos kompanija „AFM Records“.

Sugrįžę į aktyvią sceną „Nightmare“ jau spėjo išleisti penkis albumus, kuriuos muzikos kritikai įvertino itin palankiai. Tai liudija ir tas faktas, kad šiais metais grupė yra pakviesta pasirodyti ne mažiau kaip 10-yje didžiausių ir populiariausių festivalių Europoje, tarp jų ir festivalyje „Velnio akmuo“.

„Jau kurį laiką gaudavome laiškus ir priekaištus, kad į festivalį kviečiame tik ekstremalios muzikos grupes, o tradicinio heavy stiliaus grupes ignoruojame. Nutarėme šią klaidą ištaisyti ir patenkinti tradicinio sunkiojo roko gerbėjus“, – teigia festivalio organizatorius Giedrius Gudaitis.

Festivaliui grupė ruošia ypatingą valandos trukmės programą, kurios metu pristatys 2009 metais išleistą albumą „Insurrection“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją