Orų prognozės nedžiugino, tad daugelio rankose matėsi skėčiai. Dauguma pasirūpino patogia avalyne.

Prieš dvejus metus Kalnų parke surengto SEL koncerto metu iš dangaus ėmė kristi lietaus lašai ir pieva, kurioje ošė keli tūkstančiai žmonių, virto klampiu purvynu. Panašu, kad daugelis tikėjosi panašaus scenarijaus ir šių metų koncerte, tačiau rudeniškai gaivų šeštadienį Vilniuje tik popietę į langus pabarbeno keli lietaus lašai ir pro debesis vėl prasiskverbė saulės spinduliai.

VIP svečiai

VIP ložėje SEL koncerto laukęs E. Dragūno tėtis DELFI pasakojo, jog dažnai apsilanko sūnaus koncertuose. Šią vasarą jis nepraleido ir grandiozinio šou ir Klaipėdoje.

Su drauge koncertą atvyko ir Monika Šalčiūtė. Trumpučiu sijonėliu ir aukštakulnėmis basutėmis pasipuošusi Monika ne pirmą kartą vieši E. Dragūno koncerte.

Tiesa, pasidomėjus, ar Monika turi mėgstamiausią Egidijaus dainą, kurią galėtų pacituoti, ši pagalvojo ir nusijuokė: „Tikrai žinau ne vieną dainą, tačiau nepamenu pavadinimų“.

Koncertui ruošėsi kelias dienas

E. Dragūnas tikino, kad toks šou, kokį jis parodys Kalnų parke, Lietuvoje dar nebuvo surengtas. 8 aukštų namui prilygstančią sceną-robotą sugalvojo pats atlikėjas. „Užtrukau lygiai 5 minutes“, – nusijuokė Egidijus.

Sceną Kalnų parke statė net 100 žmonių.

Žiūrovai renkasi į SEL koncertą

Pirmasis koncertas su specialia SEL scena buvo pristatytas Klaipėdoje. Ir nors visi liaupsino naująjį grupės šou, tačiau E.Dragūnas dar rado ką patobulinti prieš pasirodymą sostinėje.

„Taip, visi gyrė sceną, muzikinę dalį, visiems patiko šou. Tačiau aš pats dar radau prie ko prikibti ir ką patobulinti. Padarysime viską, kad koncerte Vilniuje būtų dar geriau“, - apie šeštadienio koncertą sakė E.Dragūnas.

Tūkstančius žmonių sutrauksiančiame šou dalyvaus ir pusė tūkstančio vaikų iš globos namų.

Tradiciškai jiems kvietimus padovanojo SEL lyderis, o nudžiugę vaikai atsidėkojo piešiniais.

Koncertą apšildys Pushaz

„Tai yra vienas talentingiausių muzikantų šalyje. Jis daug dirbo prie SEL, kartu su Pushu parašėme tekstus bene geriausioms SEL dainoms, – sakė E.Dragūnas. – Šiai minutei Pushaz yra pasitraukęs į kiek kitą sferą. Todėl aš noriu jį suimti už pakarpos ir gražinti ten, kur jam reikia būti, – į sceną. Be to, jis TIKRAS žmogus, ne feikas, o tokių žmonių dabar reta.“

Draugyste su Egidijumi besidžiaugiantis Pushaz neslepia, jog yra laimingas galėsiantis pasirodyti SEL koncerte sostinėje.

„Esame seni draugai, bičiuliai, kartu dirbę. Pasiūlymas apšildyti SEL koncertą atėjo spontaniškai. Man tai idealus laikas pristatyti savo 4-tą studijinį albumą, kuris pasirodys būtent koncerto savaitę. Kas nenorėtų pasirodyti tokiai didelei žmonių auditorijai ir apsikeisti energija?“, - retoriškai klausė Pushaz.

Savo pasirodymą reperis rengs prieš didįjį SEL šou, jame skambės geriausi visų laikų Pusho kūriniai ir naujieji hitai iš būsimo albumo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (183)