Bendra gyvų legendų – Micko Jaggerio ir Dave‘o Grohlo – daina

Dvi muzikos ikonos, legendinių grupių nariai – Mickas Jaggeris („The Rolling Stones“) ir Dave‘as Grohlas („Nirvana“ ir „Foo Fighters“) – įrašė karantino pabaigos himną „Eazy Sleazy“. Dainos energija ir optimizmas išties užkrečiami, tik klausimas, ar ne per anksti švęsti?

Netipiškiausia vaikinų grupė pristatė bene geriausią savo darbą

Šio mėnesio superžvaigždė Lil Nas X, kurio šelmiškas singlas „Montero („Call Me By Your Name“) vos per savaitę Lietuvoje užkopė į pačią muzikos topų viršūnę, „susidėjo“ su netipiškiausia vaikinų grupe „Brockhampton“. „The New Yorker“, „The New York Times“, „Rolling Stone“ ir kitų žiniasklaidos priemonių muzikos apžvalgininkai vienbalsiai tvirtina, kad tai yra geriausias grupės darbas.

Užburiantis septyniolikmečio iš Australijos hitas

Šį žavų septyniolikmetį australą „MTV“ paskelbė mėnesio atlikėju. Ta proga The Kid Laroi gyvai atliko savo šių metų nenugalimą hitą „Without You“. Išgirskite žvaigždę, kuri dar mokosi tokia būti – juk populiarumas The Kid Laroi užklupo gana netikėtai.

Atsiskleidė lyriškoji Kygo pusė

Nepailstantis hitų kūrėjas iš Norvergijos – Kygo – gana mažai kalba apie savo kitą, kur kas lyriškesnį pusę. Pernai išleistą šokių muzikos albumą „Golden Hour“, šiemet lydi kur kas daugiau klasikinės muzikos elementų turinti kūryba.

Bendras darbas, kurio laukė visų trijų atlikėjų gerbėjai

Viena šios savaitės naujienų vadinasi „You“. Jos autorius – šių metų „BRIT Award“ nominantas iš Kosovo didžėjus ir prodiuseris Regard, o singlo bendražygiai – metų pop sensacija vadinama Tate McRae ir naujos kartos australų žvaigždė Troye Sivan. Jau dabar šis bendradarbiavimas yra tituluojamas kaip vienas stipriausių šiemet.

Kieta moteris, vardu Grace

Žavioji Grace VanderWaal vaizdo klipe „Repeat“ keliauja Los Andželo gatvėmis, mėgaudamasi savo naujai atrastu alternatyviu stiliumi. Tarsi kažkur girdėta, tarsi matyta, tačiau šių dienų kontekste pakankamai šviežia ir tikra. Beje, Grace dabar filmuojasi kartu su Holivudo aktore Uma Thurman filme „Stargirl“, tad šią dainininkę išvysime ir kino ekrane.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)