Turbūt jau bent kartą girdėjote šią Robbie Williamso 2020-ųjų metų Kalėdoms skirtą dainą, kurioje jis apdainuoja sveikinimus per telefono ekraną, dezinfekcinį skystį kaip geriausią dovaną ir rekomendacijas laikytis saugaus atstumo net Kalėdų seneliui, rašoma pranešime spaudai.

Robbie „Can‘t Stop Christmas“ singlui pagaliau išėjo ir vaizdo klipas, kuriame humoro niekada nestokojantis dainininkas suvaidina ir Borisą Johnsoną, ir kitus žinomus veikėjus. Taip pat pamatysite ir į Theresą May labai panašią veikėją, ir aliuziją į grupę „Queen“ bei jos „Bohemijos rapsodiją“.

Sunkiai į vieną žanrą įspraudžiama amerikiečių grupė „The Neighbourhood“ šiemet pristatė naują albumą „Chip Chrome & The Mono-tones“, kitų metų turo po pasaulį datas (Lietuvoje
pasirodys lapkričio 13 d.), o šią savaitę šovė ir įspūdingą vaizdo klipą singlui „Stargazing“.

Modernaus country stiliaus įkvėptas klipas traukia akį ir savo idėja, ir estetika. Jame tęsiama vokalisto Jesse Rutherfordo sukurto alter ego tema, kurią įkvėpė Davido Bowie ir jo Ziggy Stardust kūrybinis etapas.

Kalėdos be Mariah Carey dainų turbūt sunkiai įsivaizduojamos. O šį gruodį ji dar išleido ir savo superhito „Oh Santa!“ atnaujintą versiją, kurioje skamba jaunimo dievaitės Arianos Grande ir „Grammy“ laimėtojos, TV projekto „The Voice“ teisėjos Jennifer Hudson balsai. Trijulė nusifilmavo ir šventiniame vaizdo klipe, kuriame Mariah, žinoma, užima centrinę poziciją.

Australai „AC/DC“ 2020 m. pabaigoje davė apie save žinoti daug ir garsiai. Išleidę albumą „POWER UP“, vieną po kito leidžia singlus. Vienas jų – „Demon Fire“ – išėjo praeitą savaitę. Dainos vaizdo klipe – ir paslėpta žinutė 2017 m. mirusiam grupės įkūrėjui Malcomui Youngui. Ar pastebėsite ją?

Nesnaudžia ir jaunoji karta. Septyniolikmetis the Kid Laroi yra dar viena australų muzikos žvaigždė, kurios populiarumas pasaulyje kyla labai sparčiai. Romantiškos jo naujienos „Without You“ vaizdo klipas užburia melancholija: druskos ežeras, apsnigti miškai, laužas, vienišas Kid Laroi... tik pabaiga netikėta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)