Alicia Keys, Khalid – „So Done“

Daugkartinė „Grammy“ apdovanojimų laimėtoja, „Girl On Fire“ superhito autorė Alicia Keys šiandien kartu su 22-jų metų naujos kartos žvaigžde Khalid pristatė kone meditacinį ritmenbliuzo kūrinį „So Done“. Vaizdo klipe pamatysite ir pažįstamą veidą iš „Kino pavasaryje“ rodyto filmo „Amerikos mylimoji“.

Orville Peck, Shania Twain – „Legends Never Die“

Moderniosios country muzikos atlikėjas Orville‘as Peckas yra vienas unikaliausių šių dienų muzikantų, kurio neįmanoma nepastebėti, o jo balsas išsiskiria iš šimtų, jei ne tūkstančių kitų. Šioje tik šįryt pasirodžiusioje naujienoje jo vienišo ir paslaptingo reindžerio įvaizdį papildo muzikos ikona Shania Twain.

Miley Cyrus – „Midnight Sky“

Tai yra oficialus Miley Cyrus singlas po pertraukos ir pirmas jos pačios režisuotas vaizdo klipas. „Midnight Sky“ dainininkė išlaiko savo seksualų, savimi pasitikinčios, eksperimentuojančios žvaigždės įvaizdį ir gundo žiūrovą, įkvėpta tokių muzikos ikonų kaip Joan Jett ar Debbie Harry.

Gashi – „Lies“

Trap muzikos Philu Collinsu vadinamas Gashi perėjo per ugnį ir vandenį, kad galėtų kurti dainas ir jas pristatyti visam pasauliui. Gashi gimė albanų šeimoje Libijoje, iš kurios jam teko bėgti. Jis keliavo per daugiau nei 20 šalių, kol pateko į Niujorką. Tačiau ir ten ne viskas iškart klostėsi gerai, teko gyventi skurdžiai, netgi gatvėje, kol jį pastbėjo Jay-Z muzikos kompanija.

Kesha – „Little Bit of Love“

Nors šioje apžvalgoje pristatomi naujausi vaizdo klipai jau yra nufilmuoti profesionaliai, apslopus pandemijai, amerikiečių pop žvaigždė Kesha vis dar laikosi karantino ir klipą kartu su savo katinu singlui „Little Bit of Love“ nufilmavo namuose tik išmaniojo telefono pagalba. Klipe Kesha pasakoja savo psichodelinį sapną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją